Bob Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Nojo, to mas pravdu zbytek riznu opacne, ja sel od uzkyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Taky sem naložil, na zejtra. Worcestr a bílý pepř je klasika. Místo anglické hořčice sem dal medový dijon, a olej je oliváč s lanýži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Dobry to bylo, malinko jsem to pretahl, ale i tak mi to manzelka nejedla ze je to krvavy, se poseru Maso nic moc, celkem slachy a nepravidelny, ani svazani moc nepomohlo, priste musim vybrat lepsi kousek vnitrni barvu mas dobrou, jen kurcicka je takova svetla, priste nejdriv zatahni na prudkem ohni ze vsech stran (1 min z kazde strany staci). Klidne pak dej na par minut vedle, nez snizis zar v ohnisti, nebo prenastavis na neprimo - na vysledek to nema vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Taky sem naložil, na zejtra. Worcestr a bílý pepř je klasika. Místo anglické hořčice sem dal medový dijon, a olej je oliváč s lanýži. paradni maso, to bude dobrota… jak koukam na ingredience, tak bych ti doporucil jednu malou zmenu - sezen si lepsi worcestr, pouzivam Lea&Perrins, chut je uplne jinde… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Tentokrát nezklamal Globus Za tip na worcestrovku díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Ja jsem zatahoval na panvi, asi malo. ale chutove je to fajn, jen to mam tezky protoze draha polovicka moc maso neji, roastbeef vetsinou da, ale studenej, teplej byl asi moc :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Tentokrát nezklamal Globus Za tip na worcestrovku díky.myslim, ze jsem ji jednou videl prave v Globusu v klasicke male 0,25l lahvicce, na jistotu ji maji v Makru, ale ve vetsi 0,7l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Ja jsem zatahoval na panvi, asi malo. ale chutove je to fajn, jen to mam tezky protoze draha polovicka moc maso neji, roastbeef vetsinou da, ale studenej, teplej byl asi moc :-))jen vydrz, chce to zkouset porad dokola, ja byl spokojenej az tak na 10. pokus :-)Je zajimavy testovat ruzny druhy masa - v makru maji stareny jihoamericky kousky na mokro, maxel ma evidentne neco lokalniho stareneho na sucho.Rozdil v tom clovek pozna, suche zrani ma podle me intenzivnejsi chut, nepusti tolik stavy, ale moje zkusenost je, ze je velmi nestabilni kvalita - u reznika ti toho napovidaji, ale skutecnost poznas az na taliri. Reseni je si to dovystarit sam, ale na to nemam nervy. S tim jihoamerickym je to vic na jistotu… Kazdopadne rodina to zbasti vzdycky… dokonce uz i ty mrchy deti… Co k tomu delate za omacky? U nas nejvic jede klasika peprovka a pak taky chilli-med…Kdyz je nouze, tak bodne i kupovana Mississippi BBQ sweet&spicy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 U nás k tomu nejvíc frčí domácí tatarka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Ja delal tatarku a dijon-med plus hranolky. ja to stareny moc nemusim, uz jsem se parkrat spalil, bylo to takovy navinuly a to nedavam. Mel jsem rostenou ze supermarketu a nic moc, priste reznik. Tu worchester musim koupit taky, mam obyc a je to na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 špagety po uhlířsku... guanciale, pecorino, sůl, pepř, vejce a špagety la grande bellezza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Už se saunuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Operation finale. Hodil jsem k tomu pečené grenaille, rajčatový salát s balzamikovou redukcí, domácí tatarku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 maxel, prosimte, co to tam mas za blbinec tu zeleninu? to vypada dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Úplně easy… cherry rajčata na půlky, jarní cibulka na kolečka, oliváč-limeta-sůl a cca polévková lžíce balzamikové redukce. Toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 dik. ja se furt tu zeleninu ucim. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 To sme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Dneska jsem byl na jihu, dovezl jsem si jak jinak okurky a zítra budou meruňkový knedlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 @Tom4 Vypadaj luxusně, koukám že tam dáváš aj sladkou kořenovku, poděl se o recept na nálef, taky mě to čeká ve většim teď @Maxel Začínám Tě podezřívat, že si pěstuješ ten šnitlik jenom v rozměru "ultratubus" na zdobení Jináč to vypadá skvěle. Co dáváš do tý domácí tarter? Vokurku, šalotku, česněk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 (upraveno) Voe, taky tydle dekorační kousky dycky dloooouho vybíram Popravdě je pažit doma hodně v permanenci, univerzální bylina. Do tatara dávam… samo domácí mayo, šalotku, cornichony, medovej dijon (ždibek) a lžičku javorovýho sirupu; máme tam rádi lehce nasládlej vocas. Občas na posílení chuti lžíci japonské mayo, aka Kewpie; tentokrát tam byla. Česnek(ovou pastu) dávam jen když chci jít spíš směrem aioli. Upraveno 11. července 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se