Tom4 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Přesně tak, to dáš. Trojitej váleček rozloženej do hranatýho válečku. Akorát ta rýže se obarví dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Ahoj, Mám dotaz a třeba tu někdo bude vědět. když jsem byl naposledy služebně v Moskvě, tak mě kolega zatáhl do hodně obdskurního tržiště (45minut metrem a dalších 30 minut pěšky) a tam jsem narazil na šišky nakládaný v medu. Ano, šišky ze stromů. Vzal jsem to tehdy na vyzkoušení, pochopil jsem, že se to přikusuje k čaji. A bylo to naprosto fantastické... Od té doby se po tom občas podívám, ale zatím bez úspěchu. Nevíte jak se to oficiálně jmenuje? Resp. jestli se to tady dá někde sehnat? Kolega mezitím odešel a ti co tam jezdí pravidelně, tak neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Není to tohle? https://www.facebook.com/moravskamedarna/posts/622133858648395/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Podobné recepty jsem viděl, ale většinou je nejedli, ale používali jen tu šťávu... tak nevím jestli je to přímo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 @mmaass Příteli nevíš o tom něco? To by zajímalo upřímně i mě osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Dnes co les (a mrazák) dal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Radku, co jsou ty čínský hůlky uprostřed? Podél rozpůlená noha? U mě krémová lososová (včera sushi tak odkrojky) s posledními cukrovými lusky hrášku ze zahrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 @Radek124 Tvl, pěkně — stopro tvůj nejhezčí talíř tady @Tom4 Vhozená rukavice. Na sushi se chystam mrtě dlouho. Ačkoliv pro mě bude úspěch klasický maki rolls. Každopádně challenge jak vyšitá. Já (ještě včera doma) spíchnul variaci na hovězí na víně. Měl sem v mrazáku ve vakuu pár picanha steaků, ale poslední době frčim spíš na rib eye vlně. Tak jsem je zpracoval takle. K tomu dost netradičně paprika, barevná mrkev, javorový sirup, česneková pasta, tymián a portské. Na maso uzená sůl. K tomu spolu s masem pečené grenaille, a nějaký ten garnish kolem. Prostě jak řikam, variace dosti vzdálená předloze by Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Operation finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 @Tom4 @MaxelDíky - je fakt že talíř je na té hromádce asi nejestetičtější záležitost, ale ta krásná bedla v ostružiní mi po letošní houbařsky bídné sezóně udělala takovou radost, že jsem ji po návratu domů sežvejkal i s nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Náš mladej děsně žere masterchef. Tak jsem mu spáchal k večeři párek ve skluzu. Čuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Tvl, Tomíno, doma bych s tím taky uspěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 @Tom4 Kámo tohle mi naservírovat, tak náledí nenáledí, ve skluzu bys byl Ty zpátky do kuchyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Celý odpoledne jsem ho připravoval že bude Masterchef - like supervečeře protože jsem si nakládal pastrami, vařil morek a prc.al se s krupicovo-máslovýma nokama, tak si snad opravdu myslel že bude něco spešl Ten výraz . . . za sto bodů, to se mi mooooc povedlo tenhle vtípek Noky dopadly taky obláčkově tak jak mají být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Tak porchetta hotova a musim rict ze je bozi. Jedine co do priste doladim je vic soli a lepsi pecivo. Jinak delal jsem sous vide na 75*C pres noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Paráda !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Boží, oboje. ňoky i čuník. Pečivo by si to zasloužilo domácí no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Vykoštěná stehna a prsa zapečená v řeckém jogurtu s římským kmínem, limetovou šťávou, chilli a oliváčem. K tomu fazolky na slanině, v alobalu pečené grenaille a majda z výpeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Hezkypěkně. Mě se ráno zachtělo něco ke kakau. Tak sem si udělal skořicový šneci. No a když už sem měl tu troubu zaplou, tak sem tam šoupnul ještě pizzu se sýrem plněnou kůrčičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Na pizzinu se sejrovym okrajem se chystam zejtra. Každopádně moc dobře, oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se