JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Tož u mě dneska tagle. Testuju jinou pánev a drobet sem neodhad heat-transfer, ale ještě mám v mrazáku 2 řezy, tak to vyladim příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 (upraveno) @JoyStick Bohužel, jedu to vodvoka. Mělo by to být tak akorát slano-sladko-nakyslo-ostrý Foie gras operation finale. Karamelizovaná jablka s hruškami. Konfitované šalotky. Granátové jablko a coulis z něj. Krutony z francouzké bagety. Nejvíc pracný nakonec bylo časově sladit všechno dohromady, aby šel výdej na jeden zátah; a něco nebylo studený. Plus jak mě tak ženě to moc chutná. Což nevim, jestli je úplně dobrá zpráva, vzhledem k ceně Upraveno 10. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @JoyStickVypadá to chutně! Co je to za omáčku, pěkně prosím? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Bylo to kuadrahý, tak ještě jedno foto z jinýho pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @Maxel Rozumim, trochu sem si to myslel, dělám to totiž stejně koukám že sis s játrama vyhrál, ten granát mě tam dost překvapuje, nejde mi to k tomu, i když to kyselostí asi hezky rozřízne chuť. @nizkotucnytvaroh přepuštěný máslo, hlava česneku s rozmarýnem opečená do zlatova, pak brambory (záměrně v tomhle pořadí kvůli škrobu), trocha hovězího vývaru na de-glaise, trocha smetany, ke konci trocha studenýho másla. Je třeba to furt míchat, aby se to nezdrclo a měl si z toho emulzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Eště sem teda zapomněl to co je tam i vyfocený - půlku tý hlavy sem rozmačkal a zasmahnul do toho sósu před přidánim vývaru, ale to Ti asi došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @JoyStick Děkuji, ten brambor by mě nenapadl, ale kvůli škrobu, to dává smysl, takže moc díky za tip, zkusím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @JoyStick Granát byl momentální (snad ne mentální) nápad, když sem brousil strejdu G a hledal vhodný food styling. Vzal jsem cca polovinu zrníček a zalil je trochou horkého sladkého rozvaru z jabko-hrušek. Nechal macerovat. Zrníčka propasíroval a omáčku zredukoval v rendlíku na cca třetinu. Byla sladká. Docela dost. Ale k tomu tam byl takovej zajímavej granátovej vocas. Vrstvení chutí, sám jsi to psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @Maxel Jojo, rozumim, v úpravě cos popsal to dává smysl, já narážel na ty syrový, i když tam asi chápu tu aciditu, byť textura k tomu rozplývajícímu se játru je dost agresivní. Nicméně já vim kulový, jen mě to zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Já vim taky houno Uvidíme, co k tomu napíše chef @Tom4 Zbytek (špičky a malé kousky) foie gras jsem zpracoval do jemné paštiky, pâté chcete-li. Byl by hřích to nevyužít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Boží. A mám chuť na paštiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 (upraveno) @krutor vypadá to dost dobře, pěkná práce! edit. ciwe tady je další stránka a půl dobrot co jsem neviděl! pěkně hoši jsem dojel z kola, nacpal se řízky se salátem a tiramisu a čumím na pohádky tak si to jdu v klidu prohlídnout Upraveno 10. října 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 A heleho, cukráře. No povidej přeháněj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 před 23 minutami, JoyStick napsal: A heleho, cukráře. No povidej přeháněj no niesom tak doslova cukrarsom vsetko dokopy- sefkuchar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Právě teď, jamikadze napsal: no niesom tak doslova cukrarsom vsetko dokopy- sefkuchar U mna v restikemozno niekto spozna)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Moje ex je cukrářka, takže sem tam šel automaticky, když sem viděl tu věž. Tim spíš povidej Kde to je nepoznám, slovensko ještě prožraný nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 před 16 minutami, JoyStick napsal: Moje ex je cukrářka, takže sem tam šel automaticky, když sem viděl tu věž. Tim spíš povidej Kde to je nepoznám, slovensko ještě prožraný nemám. Nieje to moc tajne - Grand Hotel Kempinski, Strbske pleso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Já myslel ten Tvůj příběh kolem jídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 7 hodinami, JoyStick napsal: Já myslel ten Tvůj příběh kolem jídla. Tak ten je je dlhyale ak si najdem cas skusim nieco napisat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se