nizkotucnytvaroh Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 @Americkej Měl jsem noční, tak mám ještě sobotu, takže edit: Líné NEDĚLNÍ poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 (upraveno) Na elektrickou se hoši vykašlete, je to na hovno, předělával jsem ji na dřevo. Studenej kouř to pak umí taky. Vyloženě tu elektrickou nedoporučuji. Jinak mně do udírny zasvítilo slunce na foto, takže nahoře je čerstvě vložené hrudí na pastrami, šunkové klobásy a záhadná věc v alobalu je hlávka zelí. Tohle je Texas, takže s BBQ omáčkou, vykrojí se koštál, místo něj se nacpe slané máslo, přiměřeně bbq omáčka, ze 2/3 zabalit (pustí šťávu). Vyndat, nakrájet dle libosti, eventuálně nahoru opečenou slaninu. Představte si baby back ribs na grilu, kukuřici, tohle bbq zelí, moc velká dobrota, nechá se udělat pár dní dopředu. Obdobný postup, ale s vynechání bbq omáčky se dá použít i pro nás Evropany jako příloha k pečenému masu. Taky gut. Místo slaného másla jde nalít víc slaný vývar. A abych jen nekecal, golubce se šťouchačkama. edit jo a kuskus bych netipoval Upraveno 17. října 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Tož já ráno otrhal papričky, tak sem si udělal pastu a olej. Fotka z videa, proto je tam mázlá, sklenice vodpočívaj. A páč mi vyhládlo, tak sem dodělal te naloženej pupek na brazilskej způsob ze včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Pupík hodně dobře! U nás balkánský flashback na pláž v Novalje — čevapi (pro děcka jako kuličky). K tomu pudou hrany, ajvar a červená zwiebel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Dikes sefe, pude na spejle? Tajdle sou ty picoviny z paprik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Nakonec sem to pojal jako sendviče, a napral to do kváskového chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 23 hodinami, Zeeberdee napsal: dýňovej dortík, včera jsem se hecnul To vypadá velmi dobře, taky prubnu. Díky za recept, tam mě zaujal postup, tak jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Pstruh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Něco lehčího na zítřejší oběd. Kurva to voní, že bych to ohryz i syrove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Začal sem nastudovávat přípravu kimchi, krom korejskýho chilli mám snad všechno, v receptech toho tam dávaj na 2 zelí 150g, to to jako je míň pálivý nebo je kimchi mega pálivý? De mi vo family verzi, kterou budou s kolíčkem na nose ochotný ochutnat i ostatní obyvatele našeho domu díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 před 8 hodinami, Moty napsal: Začal sem nastudovávat přípravu kimchi, krom korejskýho chilli mám snad všechno, v receptech toho tam dávaj na 2 zelí 150g, to to jako je míň pálivý nebo je kimchi mega pálivý? De mi vo family verzi, kterou budou s kolíčkem na nose ochotný ochutnat i ostatní obyvatele našeho domu díky Korejský chilli na kimčchi jménem gochu je míň pálivý, i než jalapeňo, tzn. dost málo pálivý (já mám tyhle věci hodně posunutý, ale to srovnání s jalapeňo jsem si nevymyslel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 @M.K.Díky, už jsme to našel, jalapeno maj 5000 a gochugaru 1500 Záleží na zemi původu? zatím jsem našel jen z číny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Tak ještě jeden dotaz ke koření, narážím poslední dobou v různých video receptech na Dan-O’s Seasoning https://danosseasoning.com/ Znáte to? V Evropě sem to nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Dneska jsem delal kachni prsa, k tomu jablka s portakym a bramborovy kroketky, fajn to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 V 17. 10. 2021 v 10:52, Maxel napsal: Jo, to by se mi taky líbit. Onehdá tu myslim @filo-boxer dával tip na takový šikovný smoker v nerezu, taky elektrika jestli si dobře vzpomínam. Filo… hilfe bitte. @MaxelTo ja ne, ja mam takovou cernou potvoru na plyn (El Fuego). Na hrani dobry, ale nic extra to neni. Treba ten teplomer ve dverich stoji uplne na prd. Zrovna tam mam neco na zpusob pork belly burnt ends. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Daněk a vepřík odpočívají vedle sebe v harmonii... Bude z toho sekaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Mozeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 (upraveno) V 19. 10. 2021 v 21:34, Moty napsal: @M.K.Díky, už jsme to našel, jalapeno maj 5000 a gochugaru 1500 Záleží na zemi původu? zatím jsem našel jen z číny Zajed si do makra, tam maji kilovku farmers heart a je vyborny https://sortiment.makro.cz/cs/gochugaru-chilli-mouka-1kg/287978p/ Upraveno 22. října 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Já jsem zase pekl /na sucho/ lusky chilli plněné sýrovou směsí - lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 @filo-boxer To sem teda blázen, kdo to sem házel. Nevadí. Naložil sem si wanabe-pastrami, bytové provedení bez uzení. Mokrá směs = tekutý kouř a bbq omáčka. Suchá směs = sůl, bílý pepř, koriandr, česnek, třtinový cukr, uzená paprika. Dva dny to necham válet v lednici, pak to pude na cca 4h do trouby na 120-130st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se