Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Pokapej tu rybu trošku alkoholem, dodá tomu pěkně takovej twist. ;)

Vodka, kmínka (akvavit), citrusová vodka to vše funguje, stejně jako něco z rodiny cointreau apod., ve finále i GM nebyl špatný.

Ed. GM = Grand Marnier

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukam ani tadle čelenž se nechytla, škoda. Na tu zvěřinu jsem se celkem těšil.

Jinak já neměl v úmyslu vařit, protože jsem si nahrál na smeč před pár dny, kdy jsem dělal picanhu na portském s barevnou mrkví, javorovým sirupem a uzenou solí.  
Takže jen snapshot, podrobnosti jsou o pár stránek zpět. 

A1BB1A59-C2B6-4029-AE94-A31C631DDF97.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wanabe-pastrami bez uzení. Nakonec to myslim nedopadlo vůbec zle. Ač do klasického pastrami má pořád daleko — lepší, než drátem do voka. 

Finální result padne zítra, po vychladnutí. Už ale vidim před očima sendvič do kváskového chleba, cornichonky, domácí tatarka, pořádnej špalek masa… jaaaj 😂 jak málo stačí ke štěstí. 

 

9B2D505E-CF52-4CBE-A5BD-D6ECA577E708.jpeg

768CA1EA-F5B7-49A4-989A-C461D2A6F30D.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Večeře v Jižanském stylu

Grilované kuře, kukuřice, bramborovém placky

Dezert z tvarohu, kaki, domácího karamelu, a chilli

IMG_20211027_212622.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...