Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 20 hodinami, dan83 napsal:

Dneska svickovka trochu jinac:)

Hovezi dlouho varene v kor.zelenine, pak vybrano,  natrhano, smichano s brusinkama. Zelenina rozmixovana, zjemnena slehajdou a podmaslim. Pak prislo na radu kyn.testo, do neho napechovane maso a mazej do pary. Decka si pridavaly coz je nejlepsi hodnoceni:)

20211029_184242.jpg

Tvl tak je jiný level, vypadá to skvěle!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už tradičně, si připadám, že sem dávám jenom tohle.... Ale když já se té husy můžu užrat... Pěkně dvě zelí, bílé na kyselo, červené na sladko. Knedlíčky domácí s uzeným... 

Su prase, su prase, su prase....

PXL_20211030_152855512.jpg

PXL_20211030_151054006.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jdu do žemlovky dnes, na místní šampiony mít nebudu, ale to mě neodradí, nějak se začít musí :)

Chtěl jsem se zeptat, čem děláte ty "koláže" fotek, jako maxel, nebo jak tu byla ta svíčková (tu musím každopádně vyzkoušet, vypadá to bombasticky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tvl, dobře ty s takovým archivem :D

On každej ten mazlík je tak 1,5 - 2 hodinky práce, takže teď tak často nepeču, ale měl bych se zase hecnout :) Poslední dobou jsem dělal hlavně jablečný dorty, když jsem likvidoval úrodu a to je taky patlačka, když jablka člověk loupe a krájí na kostky a nestrouhá...

Mimo pečení teď piluju Pad Thai, celkově bych se chtěl Asii naučit. Třeba takovej korejskej bibimbap, nebo vietnamsky Bun Cha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další pokus na téma bramborový knedlíci. Tentokrát ve formě noků… ehm, nebo vídeňských knedlíků? Kdoví :)  
K tomu výpečky s kmínem, cibulí a česnekem. 
A červené zelí s brusinkami, rozinkami v rumu (yes, zbytky od zemlbáby) a skořicí. 

Teď mně omluvte, sjedu si s žlučníkem na Bulovku. 

1F4FC68D-7CF9-477B-B678-F4AA2F5E4080.jpeg

 

342DC827-838C-4977-BD20-B45A24525937.jpeg

 

D463A232-3EBD-424C-A202-148E3F64E29A.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak žemlovka v troubě, sníh našlehanej....jsem zvědav, pekl jsem podle receptu co dával maxel a rad od Toma :) Fotky dodám až jak to bude hotový :)

Ale výpečky vypadají skvěle. K tomu chlupatý knedlíci a kyselí zelí....auuu, asi vím co bude příští víkend

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 10. 2021 v 20:43, dan83 napsal:

Dneska svickovka trochu jinac:)

Hovezi dlouho varene v kor.zelenine, pak vybrano,  natrhano, smichano s brusinkama. Zelenina rozmixovana, zjemnena slehajdou a podmaslim. Pak prislo na radu kyn.testo, do neho napechovane maso a mazej do pary. Decka si pridavaly coz je nejlepsi hodnoceni:)

20211029_184242.jpg

Hustý 👍👍

před 3 hodinami, Lamiczka napsal:

 

Chtěl jsem se zeptat, čem děláte ty "koláže" 

built in android-> galerie -> libovolná složka -> vpravo nahoře "upravit" -> vybrat fotky do koláže-> tři tečky vpravo nahoře -> vytvořit koláž

20211031_144649_copy_360x740.jpg.efe6a72ea5d97cffe1c2d5858c899709.jpg

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další pokus na téma bramborový knedlíci. Tentokrát ve formě noků… ehm, nebo vídeňských knedlíků? Kdoví   
K tomu výpečky s kmínem, cibulí a česnekem. 
A červené zelí s brusinkami, rozinkami v rumu (yes, zbytky od zemlbáby) a skořicí. 
Teď mně omluvte, sjedu si s žlučníkem na Bulovku. 
1F4FC68D-7CF9-477B-B678-F4AA2F5E4080.thumb.jpeg.2351cebea7689298cdcf50af1c27720d.jpeg
 
342DC827-838C-4977-BD20-B45A24525937.thumb.jpeg.1141e9352cd1f0c5dfc97e3792c41465.jpeg
 
D463A232-3EBD-424C-A202-148E3F64E29A.thumb.jpeg.e2572739ebb08409b2dd4a917d7d0ba5.jpeg
Bomba špica.

Já prosté špekáčky na černém pivu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...