Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Borci, vidíte, tohle mne zaujalo. @mAra_sem dal škrabanej. Smekám, protože je to neskutečnej vo-er. Nadruhou stranu hned bez mučení přiznávám, že já raději mletý. A to proto, že jsem si vychytal hrubost, a už si nepřipadám, že jím jemnou paštiku (jako u škrabaného), ale vnímám více tu chuť a strukturu masa. Jak jste na tom Vy?

Jo, a abych si rejpnul. Maro, nemůžeš krájet cibuli tím samým nožem, kterám hafánkovi porcuješ kočičky 🙂 Jemněji nakrájená  by byla IMHO vhodnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se tyce tataraku, tak mam 3 zpusoby, spis podle mnozstvi a druhu masa
- ve vetsim mnozstvi, pokud nemam svici, melu na hrubo 2x mlynkem
- svici vzdy sekam na jemno rucne nozem
- pokud mam odrezky blan, tak je stahuju a skrabu - vzdycky je to tak max na 1 topinku jako chutovka

cibuli davam jen salotku, worcestrovku vzdy jen Lea Perrins - vidim, ze Mara ji ma taky, chvalim… :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera co dům dal, oku to sice moc nelahodí, ale chuťově se fakt musím pochválit.

"Boloňská", Hovězí ChuckRoll, Základ z kořenové zeleniny, na omáčku rajčata pečená v troubě a oloupaná, česnek.

1636279635246_compress48.jpg

1636279635231_compress52.jpg

"Štrůdl" Celozrnné listové těsto, jablka, skořicový cukr, blumy, citronová kůra.

1636279635259_compress82.jpg

1636279635215_compress23.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...