Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Kurniksopa, to je fezjr! Zdar, prisambohu ze sem sa tolikrat modlil at tu prinde ypous a hle, mame tu este vetsiho. Nepisu koho, ale je to neco pozitivmiho. Tak gratulace k navratu, konecne poradna stika v rybnice. Tak to tu poradne ruzprud (obojsmysl)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, JanKuc napsal:

Kurniksopa, to je fezjr! Zdar, prisambohu ze sem sa tolikrat modlil at tu prinde ypous a hle, mame tu este vetsiho. Nepisu koho, ale je to neco pozitivmiho. Tak gratulace k navratu, konecne poradna stika v rybnice. Tak to tu poradne ruzprud (obojsmysl)

TOMU ŘÍKÁM PŘÍKLADNÉ UVÍTÁNÍ...POKLONA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čočka beluga, nějaký anglický vepř, cibulka. A vzpomínka na školní jídelnu 😁

IMG_20211115_210840.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Ondras_CZ napsal:

Na zitra vypecky podle Maxela

Jsem poctěn, snad bude chutnat :) Pak se pochlub. 
Když to po sobě čtu… v tom postupu sem zapomněl dopsat, že po odkrytí nakonci se dopejká zprudka na 200st. za občasného promíchání. Na barvu a krustu masa, a celkovou redukci výpeku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co konfitovaná kachní prsa? K tomu jde soubor klasických příloh, tak i lehčí doprovodný program. A je to nezkazitelné.

A sakra dobré ;)

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konfit je pecka. Pokud klasiku, tak todle je cesta. 
Jinak úplně jednoduše s brusinkovou omáčkou a k tomu hrany. To frčí u nás. 
Pak se chystam na křehkou kachnu podle vietnamských bister. Mrkni na YT kanál Starej fotr, loni dělal postup. 

No anebo kdyby něco trochu jiného, třeba takle — s teplým salátem z červené čočky, cizrny, šalotky a karotky, s restovanými shitake a balzamikovou redukcí :)

1B485618-09C9-485F-A0B6-D68448E6114A.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@JoyStick Sem se konečně rozhoupal k té pizze s plněným okrajem, jaxme se tu nedávno bavili. 

Jelikož doma byl jen strouhanej (a plátkovej) sejr, viva la příprava, náplň je spíchnutá z strouhaného ementálu s trochou mascarpone a soli. Na pizzu pak šla rajčatová omáčka, mozzarella a… tady to mělo končit (spolu s bazalkou), ale rodinná rada, takže navrch ještě slanina s trochou pancetty. 

Prej dobrý, děcka řikaly :)

A1CD1D93-8C4A-4772-8B25-95E8E92EFDB0.jpeg

FD1F6AF5-D25C-40A3-AD86-32CF61A67189.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...