Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

preju hezke odpoledne vsem gurmanum - mam pldotaz - chystam se na domaci salsicciu, mate nekdo zkusenost s tim jak ji uchovat cerstvou dele nez par dni? Rekneme tak 1-3 tydny. Susit nechci.
Premyslel jsem uvarit ji sous vide, zavakuovat a do lednice. Pripada mi to lepsi nez zmrazit cerstvou. Nebo mate jiny nazor?
Finalni uprava bude peceni v troube, nebo panev.
diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky moc, dam to tedy cerstve do vakua a do mrazaku. Me je uplne jasny, ze to bude nejaky kompromis, a lepsi by bylo to snist hned (coz se take castecne i stane), ale vetsi cast mi zbyde.

Mel bys jeste nejakou radu ohledne receptu?
Ze vsech na internetu dostupnych receptu se mi nejvic zamlouva zaklad: 1/3 vepr.kyta 1/3 vepr.bucek 1/3 vepr.plec, sul, pepr.
Pak udelam 2 varianty - jednu peperoncino a druhou bile vino + fenykl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Robero79 sorry nevsiml jsem si notifikace odpovedi.

Tradicni je jenom ze zadnice, ale bucek je dobra volba, mozna bych zvazil jeste krk, to maso je skvely a zjemni ti to mix.

No a z koreni urcite nezapomenout fenykl, ja tam davam jeste trochu muskatovyho orechu zacerstva nasmudlanyho a trochu chilli. Jak oleje tak nasuseny konfety :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...