Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

V tomdle asi zůstanu osamocen, ale du s kůží na trh. Myslim ne prvně, už sem to tu jednou dával. A bylo to docela výživný, co si pamatuju 😂

Kuřízek zapečený s kunovjankou.

Vim. Zní to jako fakt divný kombo. Ale. Nesuď knihu podle obalu. Zkus a ochutnej. 
Vrací mě to do dětsví, kdy nám to s bratrancem připravovala kaplická bába. Bašta!

577BA71B-4EF0-4219-ACF1-FF329536A852.jpeg

485BE992-1C75-48C6-BD0D-DA2F6ADE6683.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to tam napsaný — kuřízek ;)

Jinak je to simple. Nasmažíš řezany. Úplně obyč, jen maso nasoluju den dopředu. 
Do pekáče vyklopíš jednu/dvě malé kunovjanky. Na to pošleš řízkany a na každý z další flašky už jen pohážeš zelču. 
Dáš zapéct na 180st. a cca 20min. Voala. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas. Back to the roots :)  
Taky pak dej vědět. Nečekam stoprocentní ohlas, nejni to klasickej mainstream.

Anyway. Zejtra budou vejpečky. Složení klasický, jen sem přidal jablko a kousek uzenýho špeku. 
Maso je mix bůček a krkna.

 

432FDB77-61C8-4716-A2D2-B845631A2FE0.jpeg

28564847-5F02-4545-9AFF-9491FD124E90.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...