Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Nakládaný rostbeef, opékaný brambor, rukola

IMG_20220420_221606.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 4. 2022 v 20:04, slabak napsal:

Zdravim, mozna to tu nekdy probehlo, nemate nekdo recept na nakladana vejce? V metru dnes o tom mluvili 2 chlapici a uplne se rozplyvali...

Na vejce se teprve chystám, ale tenhle blog je výborná studnice informací o fermentaci a nakládání:

https://www.zkvaseno.cz/vejce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Entrecôte", šťouchaný brambor, a China rose klíčky

1650804790107_resize_35.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuchyně v práci mě dostává kombinacemi večerních snacků, domácí chléb, dijonéza, výběrová šunka, tvarůžky, ředkvička, miniokurčičky, a nakládané cibulky a ono to dohromady fakt chuťově ladí, a žeru to už x dní po sobě 😁

1650957139562_compress74.jpg

1650957139571_compress90.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Maxel napsal:

Joo, chřest u nás v sezóně jede často. 
Máš to pěkný, jen ta majda (holanďan hádam) se ti cosi zdrcla. 

Nezdrcla 

pajcnul jsem ji maslem z opecenejch erdâpfel 

resp jsem to maslo pajcnul to holandskou omajdou

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu odbocim od domaci/domacke produkce. Na zaver naseho turne po Manchestru jsme si dali Buffalo wings. Podotykam, jedl jsem je mnohokrat, delame i doma podle klasickejch receptu. Mel jsem je i ve Statech. Jo, a mam rad palivy a taky kysely. Ale tohle byl totalni brutus. Jak z hlediska kyselosti tak palivosti. Ale hlavne ta kyselost byla silena. Dali jsme si ve 3 velkou porci a ani tak to uplne nedali. Jak rika Rimmer, pripada mi to jako operace strev. 

 

4A15D24E-8070-4147-BCFE-4BD8B7B8FBBF.jpeg

9EC9DA10-F7B6-408D-9330-BE3E738E0F50.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Maxel Díky, potěšilo!

Dneska jen zpracovávám zbytky, kus panenky, sušená rajčata, nakládaný pepř, hořčice & listové těsto, uvidíme zítra, nechávám chladnout v alobalu do rána.

IMG_20220502_214927.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...