montemar Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 domácí sulc. tyhle věci miluju. jsou zdravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 všechno má začátek i konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 (upraveno) Já se musím podělit o radost. Pořídil jsem si takovouhle blbost na zauzení štěpkou a dnes tím protáhl lososa. Premiéra. A dopadl skvěle. Odlupoval se, plný šťávy s uzenou chutí. Jen sůl, citron, čerstvě namletý pepř, chleba a uškubnutý rajčata. Musím se ještě naučit to poladit s různými bylinkami, trocha cukru kvůli barvě, no spousta zábavy. Dle videí zvládne do velikosti tak 1,5 kg pečeně z velkýho zvířete snad všechno. Upraveno 9. září 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Mě za chvilku čeká tenhle kousek telecí špičky a k tomu mi žena spíchne majdu s hříbků co jsme ráno nasbírali v lese . Příloha vařený brambory ve slupce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Pecka! Akorát ta majda se někde zatoulala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 před 36 minutami, Maxel napsal: Pecka! Akorát ta majda se někde zatoulala Jo no spíš mi udělala takový ragů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 (upraveno) Ráno jsem byl ještě na houbách - a protože jeden předem nikdy neví s čím se vrátí (s nůší a kosou bych nenašel ani prašivku), tak v troubě už se potila šunka á-la Maxel... PS: Jinak ty erteple na poslední půlhodinu přihozené "eintopf" k masu jsou prima hack k absorpci přebytečných solí - rozhodně lepší než je nasolovat, kořenit, mastit a škvířit na plechu zvlášť Upraveno 10. září 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 (upraveno) Pokus c2 siven a makrela. Pred koncem zauzeni do štěpky trochu šalvěje. Zatím siven vede. Upraveno 10. září 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Ja dnes rychlovka, skoro cesar s krevetama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Dneska jenom chuťovka k vínu, došli sousedi. Pizza šneci z listového těsta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Dneska budou topinky s masovou směsí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Vzhledem k nadnormativní lesní nadílce jsem se dneska překonal: Absentující červíci z lehce opepřených hříbků byli nahrazeni najemno nasekaným česnekem a nudličkama z plátku slaniny z Mangalice na oliváči, slepené je to crème fraîche s plátkem Danbo (takže i psisko se zoufale domáhalo přídělu, přestože houby nesmí), zastříknuto Sherry, na podklad "Al dente" Linguine a na dozdobení zelenisko s parmazánem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 V 13. 9. 2022 v 17:44, Tom4 napsal: Dneska budou topinky s masovou směsí A finálnoz produkt neukáže Já dnes dva druhy Francouzských brambor, jedny klasika a druhé s kysanym zelim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Final produkt byl velmi rychle sežrán, ale polepšuju se Guacamole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Zase parádička, také nestíhám fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Varim si k veceri zebra Nejaky napad jakou pak udelat polevku? Zatim mam v hlave zelnacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Pečený kotlet z Přeštíka, česnekové grenaille, nakládaný pečený fenykl, sázené vejce, rukolo-tymianová omáčka, a růžový pepř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Krásný, moc hezky to vypadá Já peču, protože mám rád sladký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se