semi001 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Jde se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Manželka spokojena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Bodejť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Koukam dneska nás “pálí” dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 To víš, Tvůj recept funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 (upraveno) Tož to mě těší Zkus příště místo druhého std. salka klasik karamelizované. Taky dobrý. Jinak já dal letos jako alkáč Božkov černý. Má miň voltů, takže tam zahučela flaška a půl, ale chuťově je jemnější a imo tam líp pásne. Upraveno 3. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Ja delal Maxelojc baileys uz minulej tejden. Mozna sem to uz psal pred rokem, ale bacha na bio aroy-d kokos mliko, ta bio verze v sobe nema zadny emulgatory a pak se to v lahvi zase srazi, takze to leju do sklenice pres cednik. A dneska sem jeste zkousel klasik vajecnak, tam sem zas pro zmenu dostal kartac, ze prej co sem do toho nalil, ze to nevoni jakoze vanocne.. Padlo tam 300ml Botranu, priste na to kaslu a naladuju tam klasickej tuzemak, max. zkusim tu cernou verzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Jooo, to znam. Leta zpět jsem tam lil všemožné dobroty od Zacapy až po Plantation, a nakonec skončil u Tuzemáku, protože jinak je to blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 20 hodinami, slabak napsal: Uzasny, delala mama. Poprosim o recept, s varenim jsem na zacatku, ale nekdy se zacit musi...diky Když to uděláš podle Těhotnýho kuchaře (velmi stručný a návodný video), budeš mít skoro ty samý co já. Akorát přidávám do základu ještě kmín a na závěr trochu majoránky. Základ ještě můžeš zastříknout bílým vínem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 18 hodinami, Maxel napsal: Koukam dneska nás “pálí” dost Vy tady jedete ! Veječňáky vypadají libově! Já včera taky pálil tak dneska jen takový rychlý brunch, tatarák, balzamiko, a vejce tak akorát, aby stihla ještě zůstat tekutá, leč jedlá Hezkou neděli všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 @nizkotucnytvaroh Pěknej energy boost po ránu Jinak to moje nejni vaječňák, anóbrž wanabe-baileys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 2 hodinami, M.K. napsal: Když to uděláš podle Těhotnýho kuchaře (velmi stručný a návodný video), budeš mít skoro ty samý co já. Akorát přidávám do základu ještě kmín a na závěr trochu majoránky. Základ ještě můžeš zastříknout bílým vínem... Super, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Irské máslo s konfitovaným česnekem, chipotle adobo, parmazánem, limetovou šťávou, petrželkou/pažitkou a vločkovou-česnekovou solí. Neboli compound butter. To vše na opečeném kváskovém chlebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Jednohubky s roastbeefem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Pěkný jednohouby! U nás dnes jen simple dish. Pečená pražská šunka, grenaiile a křenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Taky simple, jako obvykle... vydatná mexická polívka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Přeštická kotleta zapečená s cibulovo-pancettovou krustou, brambora s tvarohovým dipem, demi glace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Mezitim už se chladí jablečný koláč s mascarpone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Vepřová roláda, br.kaše a gravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Ta rolada vypada super! To je krkovicka? Ja jsem delal vzdy z bucku, ale predem v sous vide... Dnesni utopenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se