Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal:

Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.  

U nás bez předvaření. Nebo vyzkoušet jen opatrně a chvilku, jinak prasknou. Lasgne taky nepředváříme. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, krutor napsal:

Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. 😀 (Ostrava)

F8B3F0E8-059A-44D2-8A80-E62907031CDA.jpeg

Tohle presne vim kde je a chtel bych upozornit, ze z chranene prirodni rezervace je nelegalni cokoliv trhat, vynaset atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...