Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Kucí...klídek...pochybuju, že někdo poznáte, co za pivo bylo použito, pokud se chutě prolnou při vaření. Já používám Plzeň, páč jiné pivo jsem nikdy nepil ( ve smyslu, jiné mi nechutnalo ) a pít nebudu. Není potřeba to až tak řešit, nebo se hádat.

Mimochodem, celá rodinka (až na mne) se na to vrhla a vylízali i talíře a kastrol :) To potěšilo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mnoo s timhle co jsem sundal už 27 kg problémy nemam.. jen tam chtělo něco pálivýho do toho..chilli fazole nějak jaksi nepálí

 

dobrý...já, kdysi, sundal 35 Kg během půl roku...ale to jsem jedl 3x tejdně.....měl jsem 135 Kg- Dostal jsem se až na 82 Kg. Dnes mám asi 95 Kg a tak nějak furt. Dolů už to neleze....chybí pohyb ( vzhledem ke svému zdr. stavu nemůžu moc makat ). A moc neblbnu, páč s tou slinivkou, co mne chytla, si nějaký výstřelky už nemohu dovolit. S tím, co jím, hubnu, ale odchází hlavně hmota :( Tuky si tělo holt šetří, až bude nejhůř.... :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekený, ale nádherný. Jsou tam Habanero Red /340.000 SHU/, Habanero Savina Red /540.000 SHU/, Jolokia 1.000.000 SHU/, Bihops Crown, Jamaican Yellow, najde se i Trinidadský škorpion Butch T. Průběžně testuji /nejen na sobě/, už jsem přišel o několik přátel. Na všechny se dostane. Asi je budu posílat v čerstvém stavu, protože jsou nádherný /jako mamba/. :wheelchair:

Edit.: ježíšmarjá já zapomněl v boudě hodinky :suicide_anim:

post-277-060763600 1315763143.jpg

post-277-045006600 1315763168.jpg

post-277-032372900 1315763181.jpg

post-277-095319300 1315763188.jpg

post-277-009022000 1315763197.jpg

post-277-016815800 1315763213.jpg

post-277-013015100 1315763232.jpg

post-277-030447200 1315763247.jpg

post-277-054413800 1315763263.jpg

post-277-043685300 1315763278.jpg

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekený, ale nádherný. Jsou tam Habanero Red /340.000 SHU/, Habanero Savina Red /540.000 SHU/, Jolokia 1.000.000 SHU/, Bihops Crown, Jamaican Yellow, najde se i Trinidadský škorpion Butch T. Průběžně testuji /nejen na sobě/, už jsem přišel o několik přátel. Na všechny se dostane. Asi je budu posílat v čerstvém stavu, protože jsou nádherný /jako mamba/. :wheelchair:

Edit.: ježíšmarjá já zapomněl v boudě hodinky :suicide_anim:

 

Zdarec, dozrává Ti to všechno, jak má? Já mám skoro sklizeno, ale habanero mustard je na jednom keříčku asi deset paprik a nehejbe se to k žluťoučké barvě a mají malou pálivost... Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, zatím ale nesklízím /jen občas uškubnu pár kousků/. Nechávám je dozrát do botanické zralosti. Potom to orvu najednou. Záleží na tom, kde je máš, kolik mají světla, tepla a hlavně výživy /to je skoro věda/. Přihnojuji skoro každý 3. den a to jak na list, tak i do půdy /podle slunce/. Habanera mám jako tenisáky, ostrý, Savinu taky ..... Potom je tam nějaký neznámý /ale ostrý, sladký/, velký jako kapie - zatím to nikdo neurčil. Ale určitě je to Capsicum Chinense /podle květů/. Je tam 56 "kytek", to bude nářez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...