Návštěvník Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) Tý brďo, já dát půl kila mýho chilli, tak mi to sežere sklenice to je soft varianta z ogorodu, sladké, jemně štiplavé serrano cca 20 000 SHU, letos ho je hrozně moc, dát tam habanero mustard, který je o záhon vedle, to by byla jiná palba Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 (upraveno) tak další variace - Rillettes - francouzské škvarky, které miloval Honore de Balzac. hřbetní sádlo půl kila, kůže půl kila, krkovice kilo, plecko kilo, bůček kilo. Nakrájet na kostky, sádlo nechat pomlu rozpusiti, když se zatáhne nasypat maso, pořád míchat a začít pomalu dusit, osolit. Já jedu na francouzském litinovém hrnci Le Creseut. Nechat 3 hodiny být, potom promíchnout, dát kůže, bouget garni a bílé víno. Nechat 3 hodiny být. slít maso, od sádla a rozšťouchat takovým tím nesmyslem na brambory, musí to jít lehce, pomalu vlít zpět část sádla, aby vznikla pěkná konzistentní matlanice. Nechat spojit a šup do sklenic. 3 sklenice do ledničky, zbytek hodinu sterilizovat na 100 C. Výsledek vidíte dole pod fotoseriálem Upraveno 1. září 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 vidíš Romiku a tady... tady si tě dovedu představit báječný to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 vidíš Romiku a tady... tady si tě dovedu představit báječný to je... stejně to sežere Milis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Romiku skvele, ve stredu u me doma varis pozdni veceri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Salátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 recepis na velmi jednoduchý dezert - Do mísky nasypte piškoty( množství dle chuti a počtu strávníků ) a zalejte jogurtem ( možno jakýmkoliv, já nejraději bílej ). Nechte odstát, tak dvě/tři hodinky. Je to dobré už takto, ale pokud použijete třeba ještě rozvařenou čokoládu, nebo nějaké ovoce ( i třeba zavařené, se šťávou ) , je to ještě lepší . Fotku teď momentálně nemám, jen jsem si na to vzpoměl, že to tu ještě nebylo...... ještě bych doplnil, pokapat RUMem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Jo, i to možno. Ale je to to dobrý, co ??? Dnešní Guláš : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Už to začíná bejt takový minimalistický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 stejně to sežere Milis ...Ježiš já se těším. Olie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Home office je dobrá věc. Kuřátko pečené, brambory šťouchané s mrkví, s cibulkou, špetka muškátového oříšku, Klimkovický česnek, plátek špeku....jak málo stačí ke štěstí...ou jeeeeeeeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Já jsem dnes dělal "mexický guláš", pochopitelně dávka čerstvého chilli nesměla chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 chystám se na pštrosí vejce. přemýšlím, jestli udělat obří volský voko, maxiomeletu, nebo míchaná vejce pro 15 lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Výsledek mého dnešního houbařského snažení - smaženice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Ještě dotaz - před chvílí jsem dostal křídlo z rejnoka. Máte s tím nějakou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 A to krídlo bolo aj s kožou? to by si z nej mohol urobiť nejaký pekný remienok. Ještě dotaz - před chvílí jsem dostal křídlo z rejnoka. Máte s tím nějakou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 (upraveno) Bez kůže Rejnok se asi s kůží nedělá. Upraveno 11. září 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Bez kůže Rejnok se asi s kůží nedělá.Rojnoka (male parybi kusy rozpeti do 40 cm) kupujeme pravidelne u more. Trochu masa je uprostred, na kridlech je trochu masa a same chrupavky. Smazime to na olivaci, piperoni a cipola k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Dík, něco s tím provedu. Kdysi jsem to dělal, ale moc mně to nenadchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 obyčejné šunknflekn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se