sect Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Dnešní skromná večeře.....už jsem se na ni dlouho těšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Trochu porna pro Kubsona pečený bok na černém pivě s rozinkami a zázvorem, glazovaný medem a chilli, dušené červené zelí (bez mouky, al dente spíš do kysela, podpořený viným octem). HK (příště bych zvolil bramborový nebo samotné brambory), nefiltrovaný Staropramen - rodina měla soft variantu - to krůtí vedle bůčku, zelí brambory ještě, že jsem si dal za úkol dneska odpoledne vyluxovat obě auta Upraveno 28. října 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Následky sledování televize. Wellington, bohužel jen z vepřové panenky. Velmi dobré, rozhodně doporučuji zkusit. Příprava: Výsledek: Upraveno 28. října 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Trochu porna pro Kubsona to mě úplně vzrušilo! omastek na knedlíku vtipně tvarován do podoby prasátka? dokonalé Upraveno 28. října 2012 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 To já se právě vrátil z posvícení - hádejte co bylo? Nápověda: vážilo před pečením to 5.5 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 24kg. Včera vyuzené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 To já se právě vrátil z posvícení - hádejte co bylo? Nápověda: vážilo před pečením to 5.5 kg Pejsek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Vaněk a test vepřovek: stojí to za to.... http://www.stream.cz/peklonataliri/769554-peklo-na-taliri-veprove-konzervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Vaněk a test vepřovek: stojí to za to.... http://www.stream.cz/peklonataliri/769554-peklo-na-taliri-veprove-konzervyono ty všechny jeho testy jsou chuťovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 (upraveno) malá slavjanofilská etuda k obědu pelmeně, digestiv vodka stáraja maskvá Upraveno 10. listopadu 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Hezká fotoreportáž Romane. Já jdu dnes na večeři sem do thajské a už mám asi vybráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Tak a jde na 13 hodin do trouby, potvora pětikilová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Martinům všechno nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Nastal čas večeře .... Omluva za mizerné foto mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Tak a zima může začít, zásoby jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Tak a zima může začít, zásoby jsou Tý jo lepčí než televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Tak a zima může začít, zásoby jsou Tohle jsem neměl vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Já mám naložený maso od čtvrtka :whistle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Tak a zima může začít, zásoby jsou Hmm, pecka...my budeme mít zabijačku před Vánocema, takže udit se bude až po novým roce, už aby to bylo... Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se