Zmizík Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Ze me je uz z toho zradla uzlicek nervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Sundal si ten alobal ,nebo pak ještě byla veterinaAlobal v pohode. To tuhle jsem se nabal - bavil jsem se s rybarem, co prave chytil zelvu a pejsek mu mezitim sezral navnadu i s hackem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Vem to normálně nejdřív vysavačem a pak rozbruskou, ať ten volej nenaruší vlákna a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 V UK som robil kuchára kamarátovi, ktorý je head sheff už pekných pár rokov aj so skúsenosťami s fine dinning ak viete čo to je no Nevím, co je "dinning", ani co je "sheff".Ale nevím nevím, jestli si chci doplňovat vzdělání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Nevím, co je "dinning", ani co je "sheff".Ale nevím nevím, jestli si chci doplňovat vzdělání...To je anglicky ty vole...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 No tak to pak jo... Já jsem v tý američtině právě dost slabej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak jsem se na chalupě pochlapil a udělal jsem 2, svým způsobem lehce kontroverzní, skolni jídla, jedno sme většinou jedli jen ve škole a doma se moc nedělalo a druhy sme buď jedli nebo nesnaseli Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 1. by som nevzal do huby2. milujem ozaj kontroverzné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Obě miluji, akorát koprovku pouze s hovězím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Já bych vzal do huby obojí, ale koprovku určitě radši. Nikdy jsem moc nepochopil, co tolika lidem vadí na kopru:). Upraveno 29. července 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 1. by som nevzal do huby2. milujem ozaj kontroverzné Já to mám obráceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Trpím tím, že manželce se dělá blivno z kopru, a tak si můžu udělat koprovku jen párkrát do roka, kdy vypadne z baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Grilovaný králíček ,a aby nebyl moc vysušený tak jsem ho prošpikoval domácí uzenou slaninou Upraveno 29. července 2016 uživatelem Cherokee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Mně by nevadilo ani jedno, ale sám z vlastní invence bych to doma asi nedělal.Když jednou do roka dělá koprovku (hovězí a knedle) máma, snim to, ale žádný větší kulinářský výtvor v tom popravdě neshledávám.Buchtičky se šodó sem neměl ani nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 U nás je koprovka oblíbená. Buchtičky se šodó mi nesmí do kuchyně...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ani jedno z těch jídel mi na talíři doma nechybí. Ale pokud už bych si musel vybrat, tak 100x raději bsš než koprovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Koprovka mńam, buchtičky bych radsi vynechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak zas tak velky rozdíly sem teda nečekal;-)) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Dnes jen zlehka Smoked Lollipops, k tomu lehká Frankovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak jsem se na chalupě pochlapil a udělal jsem 2, svým způsobem lehce kontroverzní, skolni jídla, jedno sme většinou jedli jen ve škole a doma se moc nedělalo a druhy sme buď jedli nebo nesnaseliMám rád oboje, od základky dodnes. Myslím, že mi ve škole nejel špenát, ale to bylo tím, jak plavala ve vodě ta drť z té mražené kostky, dneska si listový dokážu vychutnat... A pak teda tlusté maso, to jsem vždycky vracel a dnes s pečlivostí chirurga při vaření odkrajuju, až mi za to moje paní nadává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se