Radek124 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Koprovku děláme tak 2x do roka, kvůli konzistenci spíš v zimě než v létě. Děcka prskaj že jim to připomíná školu - ale s houskovým knedlíkem, lehce osmahlým plátkem libového uzeného a volským okem "na hniličku" navrch mi to dnes přijde jako zajímavá mňamka (dtto listovej špenát se smetanou a nebo čočka na kyselo).Naopak "buchtičky" s pudinkovým sajrajtem jsem na základce tak nějak toleroval (jednou mi za hádku na téma "maminka říkala že v čem není maso, to je sprostě našizené!" ta nejtlustší bachyně v bílém hrozila ředitelskou důtkou) - no a dnes je rozhodně nevyhledávám, na rozdíl od manželky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Mám rád oboje, od základky dodnes. Myslím, že mi ve škole nejel špenát, ale to bylo tím, jak plavala ve vodě ta drť z té mražené kostky, dneska si listový dokážu vychutnat... A pak teda tlusté maso, to jsem vždycky vracel a dnes s pečlivostí chirurga při vaření odkrajuju, až mi za to moje paní nadává.To neděláš dobře Jaromíre.... Tuk váže chutě a vůně...zkus se někdý přemoci, zavřít oči a ochutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak jsem se na chalupě pochlapil a udělal jsem 2, svým způsobem lehce kontroverzní, skolni jídla, jedno sme většinou jedli jen ve škole a doma se moc nedělalo a druhy sme buď jedli nebo nesnaseli miluju oboje............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Já bych vzal do huby obojí, ale koprovku určitě radši. Nikdy jsem moc nepochopil, co tolika lidem vadí na kopru:).Polaci by mohli vykladat Ja jsem vdecnej stravnik, takze mam rad oboji. I skolni varianta byla v pohode, ale mozna to bylo skolni kuchyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Fotky cerstvych mam ve fotaku, tak pozdeji a aspon jedna mobilovka rybisek, bohuzel kvalita nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Drůbeží játra se zeleninou, sladko-kyselou omáčkou a skleněnými nudlemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Nadívaná křepelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Nebylo to suchý, bez vomáčky nebo aspoň sosu, jen takhle s rejží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Nebylo to suchý, bez vomáčky nebo aspoň sosu, jen takhle s rejží?Ne nebylo v rýži osmahlá cibulka, žampiony a křepelka přes prsa zakrytá anglickou slaninou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) jatra na cibulce a sestistovka steak.. masa neni nikdy dost.. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Tvl, tak tomu řikam flákota! Úplně mi tečou sliny!Kde bereš maso, Makro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (globus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 zbytky nudli ala aglio olio, tohle rychly vareni z par ingredienci me zacina bavit cim dal vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Co je to tmavé? Feferonky nebo to vypadá jak sušená rajčata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Co je to tmavé? Feferonky nebo to vypadá jak sušená rajčata.susena rajcata ale feferonky jsou tam taky (dve maly), aby to melo trosku riz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Sarka Farka - chápu, po absolvování seriálu Dva italští gurmáni na TV Paprika taky zkouším tu jejich Cuccina povera. Pár čerstvých věcí ze zahrádky a pasta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 K obědu těstoviny s dyni, ricotou a slaninou Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Kolik přijde takové dýně do těstovin?Mám dva kousky na zahradě který netuším jak zpracuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Já poslední dobou jedu takovej kuřecí styl. Udělam vývar z celýho kuřete, to rozkrabičkuju a strčim do mrazáku, pak koupim kuřecí kusy (prsa, stehna) ... a vařim pomalu s vývarem ... přidam cokoliv co doma najdu (na fotce cibule), sůl, pepř ... a žeru to ze skleněný mísy jak správná socka ... Fakt nemam čas na nic a vždycky když něco koupim tak se mi to zkazí ... všechno ... mě se zkazily i vajíčka .. jelikož doma skoro nejsem a nemám čas vůbec na nic .. tohle chutná fakt dobře a jelikož existuje taková věc na vrchu lednice zvaná mrazák, nezkazí se to tak rychle ... // edit .. když je čas tak si taky vyhraju .. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 barevnejsi a lehce pikantnejsi verze toho samyho, otazka co dneska, testoviny to nebudou urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se