Lamiczka Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Uplácám domácí medovník, jestli zbyde čas......no podle počtu co se začíná hlásit asi tak 3 :-D Ještě to napíšu i sem - Tome, Maxeli, díky moc za to že jste se toho chytli. S ženou bysme měli dorazit a jestli budou malý děti, tak vezmeme i tu naši dvouletou fridolínu Pokud budete potřebovat s něčím pomoct, tak klidně dejte vědět, když to půjde, rád pomůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Paráda, medovník zbožňuju, ale asi si na něj sám nikdy netroufnu Malou slečnu vem určitě, nakonec semnou dorazí žena i se synátorem 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Děti v pohodě, většinou to tady mám tak že 1/3 hostů tvoří děti.Máme i malý dětský koutek na hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Tak nevim, patří to do chilli nebo sem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Tak nevim, patří to do chilli nebo sem? asi do obojího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Jak anabáze sloganu jednoho naučného webu praví: just hot wings, no bullshit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Jinak ta kytka se jmenuje Bolivian Bonsai - dneska jednu dostal i Kamil /i pár okurek :-)/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Jak anabáze sloganu jednoho naučného webu praví: just hot wings, no bullshit.Čím jsi je přiostřil? Jen chilli nebo něčím special? Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Na špičku nože pasta z Morugy, trocha kajenského pepře a jedna najemno nasekaná piri-piri paprička. Dávám ale i dost cukru, takže nakonec žena tři kousky dala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Na špičku nože pasta z Morugy, trocha kajenského pepře a jedna najemno nasekaná piri-piri paprička.Dávám ale i dost cukru, takže nakonec žena tři kousky dala tak to by bylo přesně akundrát..., bez bab by se to dalo i trochu víc hot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 tak to by bylo přesně akundrát..., bez bab by se to dalo i trochu víc hot... Jo, ještě by to krapet přiostřit sneslo, ale zase o moc ne ; nejsem moc velkej ostro-jedlík, resp. prd vydržim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Jo, ještě by to krapet přiostřit sneslo, ale zase o moc ne ; nejsem moc velkej ostro-jedlík, resp. prd vydržim tak já neříkám, že nám ráno musí hořet trencle, to zas ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Včera jsem jel okolo zahrádky, tak jsem sebral malý cukety, nějaký patizon, pár beraních rohů,vytáhnul česnek a udělal nakládanou zeleninu. Moc dobrý, akorát jsem dost snědl ještě než seto dostalo do sklenic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Vypadá to skvěle! Do čeho nakládáš, nějaký spešl lák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Udělal jsem hybrid z receptů co jsem našel a dříve zkoušel, cukety a patizon nakrájený do hrnce,trochu obyčejného octu, zalít vroucí vodou, nechat zakryté půl hodinky ležet. Pěkně to natáhne takovou kyselinku, ale ne moc.Vodu vylít, na plech na pečící papír, trošku evoo, přidat papriky, česnek, osolit (hrubozrnná sůl), pepř, provensálské kořenía na 10 minut do rozpálené trouby na 250 stupňů. Ještě teplé se to dá sníst, nebezpečně to voní nebo přeskládat do sklenice, zalít obyčejným olivovým olejem (asi by fungoval i klasický olej) a hotovo. Pro sichr jsem to zavařil a dám to normálně do sklepa, jinak do ledničky a postupně sníst.Pěkný způsob jak zužitkovat přebytky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak mi do toho vaření krásně chčije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak mi do toho ...Poměr masa a zelených přísad - nemá to být naopak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Ještě do toho předpíkám 2,5 kg stehen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Ingredience pripravené, tak môžem začať s holandskou omáčkou, losos, zemiakové pyré s pažitkou a k tomu nejaký ten šalátik :notworthy:Základ je tá holanská omáčka ktorú som robil len trikrát, no v UK ma som sa ju ako-tak naučil, tak snáď mi to všetko výjde a dám tu aj hotovú verziu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se