Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Uplácám domácí medovník, jestli zbyde čas......no podle počtu co se začíná hlásit asi tak 3 :-D

Ještě to napíšu i sem - Tome, Maxeli, díky moc za to že jste se toho chytli. S ženou bysme měli dorazit a jestli budou malý děti, tak vezmeme i tu naši dvouletou fridolínu :)

Pokud budete potřebovat s něčím pomoct, tak klidně dejte vědět, když to půjde, rád pomůžu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak anabáze sloganu jednoho naučného webu praví: just hot wings, no bullshit.

Čím jsi je přiostřil? Jen chilli nebo něčím special?

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Na špičku nože pasta z Morugy, trocha kajenského pepře a jedna najemno nasekaná piri-piri paprička.

Dávám ale i dost cukru, takže nakonec žena tři kousky dala :D

tak to by bylo přesně akundrát..., bez bab by se to dalo i trochu víc hot...  :)

Odkaz ke komentáři

Jo, ještě by to krapet přiostřit sneslo, ale zase o moc ne ; nejsem moc velkej ostro-jedlík, resp. prd vydržim :)

tak já neříkám, že nám ráno musí hořet trencle, to zas ne...

Odkaz ke komentáři

Udělal jsem hybrid z receptů co jsem našel a dříve zkoušel, cukety a patizon nakrájený do hrnce,

trochu obyčejného octu, zalít vroucí vodou, nechat zakryté půl hodinky ležet. Pěkně to natáhne takovou kyselinku, ale ne moc.

Vodu vylít, na plech na pečící papír, trošku evoo, přidat papriky, česnek, osolit (hrubozrnná sůl), pepř, provensálské koření

a na 10 minut do rozpálené trouby na 250 stupňů.

Ještě teplé se to dá sníst, nebezpečně to voní :)
nebo přeskládat do sklenice, zalít obyčejným olivovým olejem (asi by fungoval i klasický olej) a hotovo.

Pro sichr jsem to zavařil a dám to normálně do sklepa, jinak do ledničky a postupně sníst.
Pěkný způsob jak zužitkovat přebytky.

Odkaz ke komentáři

Ingredience pripravené, tak môžem začať s holandskou omáčkou, losos, zemiakové pyré s pažitkou a k tomu nejaký ten šalátik :notworthy:Základ je tá holanská omáčka ktorú som robil len trikrát, no v UK ma som sa ju ako-tak naučil, tak snáď mi to všetko výjde a dám tu aj hotovú verziu :lol2:  ?

post-38180-0-86516300-1470833290_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...