tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Hm. Tak si pronajmeme nějakou větší chajdu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 To by šlo. Srpen už mam plnej, druhá půlka září nejlíp. Nebo zas podzimní akce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Šmarjá Radku, takovýho studia, shánění, pitvání bzobratlých potfor, hodiny klohnění a aranžování té špécie ...No a výsledek jak kdybych viděl u nás: děcka hned zkraje votrčej rypák že mořský červy nežerou, zatímco drahá polovička po pár soustech taktně naznačí že "se dneska asi nějak přejedla v práci" a že "jen z té hory nádobí je jednomu šoufl" Prostě nevděk kulinářským světem světem vládne - nezbývá než doufat že si Tom rozjede další Ristorante a jednoho hezkého dne nám zas uspořádáte "školení" Edit: Koukám že je nás tady víc s podobnýma chutěma - jen tak dál, rád vypomůžu... Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tohle by bylo pecka místo na sraz...díval jsem se na to už kdysi http://www.4kocky.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Mám to stejně ...Jo, do Tesca jen v noci, když jedu z práce, tak to vytrhne trn ... Píšu si Chtělo by to zas nějakou akcičku, zavařil bych si... Hm. Tak si pronajmeme nějakou větší chajdu, co?Hmmm, to zní, jako super nápad, hoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak se na to vyspime a v pondělí uvidíme co z toho třeba vyleze. Potřebujeme kuchyň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Maxel: Díkes, myslíš takový ten "farmářský" obchod ve KBelích? Asi jo, že? Jinak v Globusu mě dožrali, dvakrát jsem tam koupil údajně maso z mladýho kusu a byla to hrozná žvejka. Teď mě dorazila baba na Zličíně, když si řekla za nakrájení dvou plátů steaků prachy navíc, ty vole to jsem myslel, že špatně slyším ... bohužel je to realita tam, kde je svět v pořádku.Je to přímo řeznictví, mezi Billouma tim farmářskym. Je to hodně malý a lehce přehlédnutelný. Jezdim kolem pár let a teprv před pár měsíci si toho všimnul. -- Jinak ta chata vypadá libově! Jsem pro. Kuchyňka sice mrňavá, ale to pude Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Díky, mrknu se tam, až budu mít cestu kolem, toho jsem si nikdy nevšimnul ... to musí být fakt pidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 To by šlo. Srpen už mam plnej, druhá půlka září nejlíp. Nebo zas podzimní akce? Taky bych si to zopakoval a konec září nebo říjen by byl super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Maxeli, morský potvory miluju a tvým návodem jsi mi připravil bezesnou noc...:-)Tohle rád vyzkouším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Neni to tak hrozný, jak to možná vypadá. Vlastně jedinej zádrhel vidim v plnění - 1) to jde k*revsky blbě, kor když jsou ty potvory fuckt malý ; 2) naplnit to tak akorát, aby to nemělo snahu na pánvi vyběhnout ven a pořádně zalígrovat páradlem. Good luck a směle do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Vždycky když vidim mořský potvory tak je mi z toho divně. Ale tohle bych snad i sežral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Moje žena to měla stejně, když jsem se poznali a teď to dlabe až se jí dělaj boule za ušima Tenhle víkend bude ve znamení vody - dneska na takový pozdní oběd máme tataráka z lososa, mini toasty (Active) a salát. Postup (na cca 400g ryby) jednoduchý:1) losos bez kůže, nakrájet na drobno a ještě důkladně prosekat na prkně 2) šalotka nadrobno3) nasekat kopr a takových 7-8 kapar4) vše do misky, zakápnout oliváčem a řádně promíchat5) přidat jeden žloutek (nemusí být)6) lžička dijonské, šťáva z půlky limety7) dochutit solí a pepřem Salát jsem dal římský, baby špenát a rukolu. Bon apetit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Variace na španělskou paellu. Stejně jako naší svíčkové se dělá iks druhů, proto bych se neodvážil to nazvat prostě "paella". 1) Ingredience jako vždy na fotce. Jsou tam dva druhy masa - vykoštěná stehna (dvě ; nakrájet na větší kusy) a vepřová kýta (300-400g ; na malé kostky). Klobása je chorizo (na tenká kolečka). Dva druhy krevet (menší dovnitř, větší na ozdobu) a směs mořských potvor. Rajčata jsem použil loupaná/pasírovaná, ale jde to i čerstvými - spařit, oloupat šlupku, nakrájet a polít vodou. Rýže je rizotová arborio (cca 300g). Na obrázku chybí kuřecí vývar (600ml). Dál to vezmu jen stručně, bo cílem je prostě jedno po druhém postupně hodit do pánve a společně povařit. 2) Oliváč, cibule, česnek a chvíli smažit. Pak přidat maso a na vyšší plamen osmahnout. 3) Pak tam jde chorizo a paprika. 4) Rajčata a nechat chvíli probublat. Pak mořský potvory a malý krevety. 5) Fazole a vařit na středím plamenu 10-15min. 6) Mezitim osmahnout na troše oliváče rýži. 7) Rýži přidat do pánve a zalít polovinou vývaru. 8) Poslat do trouby předehřáté na 175st. Během pečení dle potřeby přilévat zbytek vývaru. Čas záměrně neudávám, protože každá trouba peče jinak - v mém případě to doměka trvalo cca 30-40min. 9) Poslední jde do pánve hrášek, na posledních 5-10min. pečení. 10) Nakonec si opečeme velké krevety na ozdobu. 11) A voala, dopečeno, finito. Neměla by tam zůstat v podstatě žádná voda/štáva z rajčat, všechno nasákne rýže a tim se vlastně ochutí. Se solí a pepřem tak doporučuju spíš setřit ; vlastně jsem solil/pepřip jen maso před smažením. 12) Fůtstajlink v tomto případě zcela bez fantazie - kydnout na talíř a navrch pár krevet. Bon apetit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Vy.ral bych se na fazole a hrasek a zral a zral az bych mel boule za usima Jo a malem bych se zapomnel zeptat, uz mas vymyslenej nazev toho svyho blogu ? ;-) Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Já to tam dřív taky necpal, ale co dávam konzerovaný malý bíly fazole, docela mi to tam ladí. Hrášek mam rád Takhle... název, to je spíš na nějakého kreativce, třeba Zmizík, nebo YPO A páč žádnej blok(g) neni v plánu, můžou být páni v klidu. Co bych tam voe dával? Tadyty obyč recepty, vo to už dneska nikdo nestojí a pokud jo, už to existuje v iks iteracích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Co bych tam voe dával? Tadyty obyč recepty, vo to už dneska nikdo nestojí a pokud jo, už to existuje v iks iteracích Ale piču. A blog si založ třeba tady na fóru, ať nemusim projíždět všechny strany tohodle tématu a dohledávat to jak debil. Sice jsem včera dělal pstruha s rozmarýnem a bramborama, kterýho si tady asi nepostoval. Ale měl jsem chuť něco udělat právě po tom co jsem viděl tvý fotky v tomhle vlákně. Pokračuj tady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Ses tvrdohlavej jak mezek Navic takovej blog vubec neni o kvalite receptu, ale hlavne o prezentaci :D Bych nektery ty tvoje zdravy jidla z dietniho zachvatu taky nezral, ale nafoceny je mas bajecne ;-) Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) mel jsem doma trochu tom yum pasty, tak jsem z ni spichnul tuhle cinu Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Kua chlapi, vy mi dáváte To by o ten blog fuckt někdo stál?Dejte dohromady aspoň 10 šílenců, ten název a du teda do toho! Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se