Návštěvník Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) U večeře na viděnou Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 29. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 V poločase. Ještě zredukovat šťávu udělat bramborovou kaši a bude se podávat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 To pravy maso vypada jak hlava takovyho pejska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Dobrou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Cos čekal? Ne, ne je to hovězí žebro od pana Roubíčka a jeho angusů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Králíček na grilu v kotlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Luxusní. Na králíka jsem se těšil celý týden, dostal jsem od tchýně, byť mraženýho,tak že ho udělám na smetaně. Po rozmrznutí jsme zjistili že se v tom kusu ledu neskrývalkrálík ale plecko. Tak jsem tedy udělal prase na smetaně. Tchýni to samozřejmě při nejbližšípříležitosti oplatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Jó, ušatec na smetaně se sýrem, má nejoblíbenější úprava hlodavce z králíkárny - taky by mě nakrklo kdybych místo něj po rozmrazení našel plecko...Měls do té smetany hodit pár na pepři opražených hříbků, pak by to nemuselo být úplně marné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Pfff, tohle abych měl pěkný tak bych to fakt musel mydlit denně. Ale na domácí použití budiž jen se po tom zaprášilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 (upraveno) Jaaaaj sushi, to můžu i větším množství než malém. Vypadá žravě! OT: Pamatuju jak nás s jednim zákazníkem vyvezl tehdejší šéf do Prahy (tehdy ještě jihočech) na večeři do Brasiliera ve Slovanském domě. Jak jsem uviděl studený bufet a sushi, to bylo jako když se urve mula ze řetězu. Asi až po hodině jsem zjistil - to už pěkně přežranej, že je to all-you-can-eat na celý menu a pak začli chodit s těma mečema a masem! Nj, halt řepa ve velkoměstě Jinak já si o víkendu zavařil. Zas nás skolila se ženou rýmička, asi dárek od syna ze školky. Takže sem si to aspoň trochu zpestřil. Nejdřív vepřová pečeně, ragů z lesních hub na tymiánu a brambory pečené s česnekem. Potom jsem se vrhnul na rajčatovou marmeládu podle receptu tommase. A nakonec před chvilkou jsem dodělal rolády - dvě kuřecí (chilli-kapie-ricotta-slanina / šalvěj-ricotta-šunka) a jednu krůtí (šalvej-ricotta-baby špenát-slanina). K tomu quinoa s česnekem a omáčka z výpeku. ? JAKMILE DOŘEŠIM FOTKY NA BLOGU, DOPLNIM RECEPTY I TAM ? Upraveno 1. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Jednoducho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Hoši moc pěkné to máte, já jen takovou rychlovečku jak mě sušilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 omylem jsem šel do lesačistě náhodou mi skončil kus krávy v tašce když jsem šel pro kosti na vývar uf, to je lepší než řízek, speciálně po dvou hodinách cvičení venku v té kose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 aaaa, to vypadá kur..a dobře Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 (upraveno) sem věděl že se chytíš když jsem viděl tvůj post musíme některej den zajít na oběd k tomu Slámovi, co ty na to, že by jsme pokecali o životě? Upraveno 2. října 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 S tim kvantem hub pro změnu houbovka a domácí karlovarský knedlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 omylem jsem šel do lesa čistě náhodou mi skončil kus krávy v tašce když jsem šel pro kosti na vývar uf, to je lepší než řízek, speciálně po dvou hodinách cvičení venku v té kose 20171002_185049-600x800.jpgTome, to vypadá perfektně-musíš mi dát recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tome, to vypadá perfektně-musíš mi dát recept Ale bacha, je to děsně složitý stavíš se na Hambálek jestli tam něco po těch víkendových nájezdech zůstalo,vezmeš pár babek a jednoho praváka, doma zapneš troubu na 100 stupňů a dáš do ní malej hrnec s poklicíkterej může do trouby a necháš to být, rozpálíš pánev, až se z ní začne lehce kouřit tak na ni naleještrošku olivovýho oleje, nasaješ jak to neskutečně zavoní, dáš na to flákotu, ani ne 2 minutky z každé strany. Vytáhneš ten nahřátej hrnec z trouby, naspod naskládáš pečivo nakrájené na plátky a na ně položíš opečenou flákotu,přiklopíš a vrátíš to do trouby. Pánvičku nenecháš zahálet, dáš na ni kousek másla, přiliješ ještě kapku olejea orestuješ na tom pár minut nakrájenou cibuli a houby, dáš tam špetku rozmarýnu, drceného kmínu a stroužek česneku, zaliješ 30% smetanou, necháš probublat tři minuty, ono to krásně zhoustne a chytí hnědou barvu jakje na obrázku, osolíš dle chuti a naliješ na talíř. Hrnec s flákotou ven z trouby, bude tak akorát medium / medium well, posolit, opepřit a šup na talíř, pečivo bude shoranasáklé tou šťávou z masa a zespoda lehce křupavě opečené. No a ten salát co tam je pak žereš tři dny když jsi všechno utratil za svíčkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ale bacha, je to děsně složitý stavíš se na Hambálek jestli tam něco po těch víkendových nájezdech zůstalo,vezmeš pár babek a jednoho praváka, doma zapneš troubu na 100 stupňů a dáš do ní malej hrnec s poklicíkterej může do trouby a necháš to být, rozpálíš pánev, až se z ní začne lehce kouřit tak na ni naleještrošku olivovýho oleje, nasaješ jak to neskutečně zavoní, dáš na to flákotu, ani ne 2 minutky z každé strany. Vytáhneš ten nahřátej hrnec z trouby, naspod naskládáš pečivo nakrájené na plátky a na ně položíš opečenou flákotu,přiklopíš a vrátíš to do trouby. Pánvičku nenecháš zahálet, dáš na ni kousek másla, přiliješ ještě kapku olejea orestuješ na tom pár minut nakrájenou cibuli a houby, dáš tam špetku rozmarýnu, drceného kmínu a stroužek česneku, zaliješ 30% smetanou, necháš probublat tři minuty, ono to krásně zhoustne a chytí hnědou barvu jakje na obrázku, osolíš dle chuti a naliješ na talíř. Hrnec s flákotou ven z trouby, bude tak akorát medium / medium well, posolit, opepřit a šup na talíř, pečivo bude shoranasáklé tou šťávou z masa a zespoda lehce křupavě opečené. No a ten salát co tam je pak žereš tři dny když jsi všechno utratil za svíčkovou Tome díky za vyčerpávající odpověď-jak seženu rozmarýn,jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Zitra rano odjezd na LAN party na chalupu na Čeladnou, takze zena smazila rizky a robila roladu.Ale hlavne sem musel pomahat...bleeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se