Frantik Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Von nekdo jeste věří tomu blábolu o superpotravinach? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Von nekdo jeste věří tomu blábolu o superpotravinach? :-)https://www.mall.tv/uvod-do-poradu-pravda-o-superpotravinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Fotka působí přesně tak, jak měla Jsou to obyč vločky s nějakým mixem "superpotravin" (chlorella, sporulina, ječmen...). Nejhorši na tom je, že to žeru ze své svobodné vůle.Já bych snad radši tu pránu nebo bych se přidal se zmizíkem na veganský bůček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Velkej pátek = velkej flák masa. 700g vysokej roštěnec. A to kolem... Hezké svátky, kulináři! Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Teda tahle proteinová dieta se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Ty woe, asi to sem patri. Na konci unora jsem dovolil sve pubertalni dceri vikend s kamaradkami na horach v me zasivarne pred svetem. Prijel jsem dnes po dvou mesicich. Byt jakztakz uklizeny, flasky asi odnesly, takze gut. Nechaly na mise ovoce. Takto vypadaji mumifikovane banany a mandarinky. Ve spizi zustal cheba. Pan di Casa toustak. V unoru kupovany, datum spotreby 21.3.. byl neotevreny. Ja ho dnes vyndal, koukam, pohledove ok, otevru, cuchnu k nemu, vune normalni. Kousnu do nej, mekkej normalni toustak. Muzete mi prosim ricz, v jakym svete ziju, kdyz zavrenej chleba vydrzi pozivatelnej dva mesice? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Ty banány bys moh na náplavce prodávat jako fair trade bio vanilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Uz jsou v kosi. Tam nepolezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Ty banány bys moh na náplavce prodávat jako fair trade bio vanilku. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Však 21.3 je datum minimální trvanlivosti, maximální doba trvanlivosti je to co tě zajímá. Říkám to už léta, buď nás ty chemikálie v jídle zredukují pomocí onkologických onemocnění a nebo nás to tady zakonzervuje na 120 let a dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Nedávno jsem z nudy luštil datum spotřeby na mých oblíbených vakuovaných předpečených vepřových kolelenech z Německa.DVA roky, a NEMUSÍ být v chladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Prej bílá sobota, mazanec, jarní nádivka ...tak než sem zas někdo nasype sterilní zapečenej molitan s kopřivama, co v troubě ani nepotkal maso:...bílé to je (kuřecí, rýže, sýrová omáčka), jarně zelené taky, vyfouknuté žloutky taky bylo kam dát, talíře vymetené a vylízané => politický úkol splněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Sice z hospody, ale moc dobry, kure s koprivovou nadivkou a karotkovym pyré. Zdravim z Archy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Tenhle fůdstajling je na mě už moc přepíčenej, ale věřím že to bylo výborný... Zdravim z práce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Jako proč ne, celý kuře na jednu porci Vypadá to skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 To bylo malicky kuratko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 To bylo malicky kuratko..tak kilo a půl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Palačinky s čokokrémem, jahodové coulis, čokoládové lanýže a opražené mandle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 @Sibirnaya: Onehdá jsem v tom nóbl bufáči na Kolišti přemejšlel, jestli podobné "ogrilované kuřátko" na syrové zelenině nebylo před oškubáním spíš kos. Příště bych šel radši na kačenku k ťamanovi, tohle na mě bylo sterilní jak "kostka ve skluzu"... @Maxel: Darebáku, máš štěstí že jsem právě po podobně výživném dezertíku... Na zajtřek se k nám pozval tatík na oslavu svých vlastních narozenin, tak musím hned po ránu oprášit Tvůj osvědčený technologický postup na pomalu dopékanou "pražskou šunku", ať nám o mrskutu není těžko jenom z obligátního dortu, chlebíčků, vína a kořalky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 @Sibirnaya: Onehdá jsem v tom nóbl bufáči na Kolišti přemejšlel, jestli podobné "ogrilované kuřátko" na syrové zelenině nebylo před oškubáním spíš kos. Příště bych šel radši na kačenku k ťamanovi, tohle na mě bylo sterilní jak "kostka ve skluzu"... Tohle bylo v Arse, je to na jejich velikonocnim menu a bylo to velice chutne. Krem z medvediho cesneku, kuratko a fondan a su prezranej este ted.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se