Radek124 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Dneska jsem taky přežranej - velikonoční Chodurovy šunky á la Maxel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Hezky! Já tam mam uzenou krkovičku z ?domovské? masny MÚÚÚ (hroznej název), a zvažuju jestli s červenym zelím a br. noky, nebo s medvědím česnekem a špenátovymi noky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 určitě s medvědem,dyť je sezona ...:-) a pošli prosím obrázek,ať si žena veme mustr ...:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 @Maxel: Na oběd se špenátem, večer se zelim... a nebo naopak, obojí je "kompatibilní" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Bude to zítra oběd. A asi jo, prubnu medvěda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 No ještě můžeš zkusit se šípkovou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Se zbytečně podceňuješ. ... obsahově - co je na talíři - to máš super!Díky Maxeli, od tebe to fakt potěší! Dneska jsem u tchýně "pekl" řízky jejím způsobem, a samozřejmě je zvládl líp než ona :-) O trošku. Salát míchala sama a přiznala, že s tou majolkou to přepálila.Stejně jsme to sežrali, co už s tím, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 (upraveno) Majonézy hafec, plave to. Červená (hádam paprika) tam nemá co dělat. A v našem případě (co rodina, to recept) pak ani hrášek Rezeň gut, jen snad možná už víc barva, než by se dalo. PS: sem Ti to koukam docela zdrbnul... promiň ) Jinak jsem dnes hostil rodičové, co letěj do teplejch a vzali to na letiště přes naší domovinu, a dělal sem taky rezeň (krůtí) a br.salát. No a nakonec sem to vymyslel na zejtra. Krkovice, medvěd, červená čočka s fenyklem. Upraveno 21. dubna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ja taky, zejtra opet do Archy, personalu je tam smutno, lidi nechodej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 PS: sem Ti to koukam docela zdrbnul... promiň )V pohodě, dyť píšu, že to tchýně přehnala - a dokonce to i přede mnou přiznala :-) Ty řízky takhle nedělám, nejsem zvyklej. Ale blbý mi to nepřijde, jenom to musím vyzkoušet v klidu doma a doladit to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ja taky, zejtra opet do Archy, personalu je tam smutno, lidi nechodej..Uz strihas metr ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 tak kdyz jsou ty Velikonoce... bochanky se mi letos obzvlaste vyvedly! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Neni to na hamburger trochu velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 jako hambac by to teda bylo pekny sousto, k tomu 2kg masa, cela rodina by mela plny briska nejen k obedu, ale i veceri, mozna i na snidani by zbylo... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Veselé Velikonoce, kulináři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Já Ti nevím - masisko i listovej špenát OK, ale nesedla by k nim líp ta zapečená kopřivová knedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 To je česnek z medvěda, to zelený. S uzenou pancettou. Asi by to taky šlo s nádivkou, jo. Jenom už by to pak bylo dost těžký. Nám to takle chutnalo. Červená čočka s pečeným fenyklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 No nádhera,to vypadá dost dobře,supeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Díky! Na večeři jsem dostal befelem od rodinné rady jednu nejvíc klasiku všech rychlojídel ? šunkofleky. Vzhledem k obědu v provedení se zbytky uzeného a zapečené se sýrem (grana padano). Dezertem pak jest čokodort s drobenkou, v provedení recyklát ? na korpus i drobenku použity zbytky beránka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Mňam!!! Ben Šunkaffleck je jedno z mých nejob českých jídel! (spolu s bramborákem a knedlíkama plněnýma uzeným masem a cibulkou). Ten sýr v tom zní docela zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se