Radek124 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Taky jsem to samozřejmě páchal z polotovaru - na domácí kokos a bambus nemám dost místa ani trpělivosti Po večerních zapečených rozmarýnových bramborách s uzeným se taky celkem zaprášilo - díky Maxelovi za včerejší zapíkací inspiraci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Radku, dík za inspiraci. Prolezl jsem špajz a taky padla volba na zelený kari. Než dostanu po hubě - jednou asi za půl roku mám chuť na Yum Yum a není za to žádný substitut :-/Ty voee, tak ted sem se nostalgicky vratil o skoro 20 let zpatky do dob krutejcj studii, kdy byly yum yum polivky moji skoro denni zalezitosti;-)Ale bacha - fakt jedine yum yum, vse ostatni stalo vzdy za ho.no;-)) ale taky je fakt ze ten yum yum byl vzdy nejdrazsi, halt echt asia soup;-)Dneska u nas kruti prsa na vlaznym lusteninovym salatku s rukolou, taky dobry;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 ... včéra jsem chvili koukal na masterchefa, a maj to moc pekny.. by me zajimalo, jestli to je fakt kompletne jejich prace, nebo jim s tim nekdo pomaha, kdo se pak vystriha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Tuhle radu celkem sleduju - vyvoj je tam celkem slusnej, ale nejvic me fakt dostava ta 17 letá Kristýna!!! To je fakt narez co je schopna vytvaret a s jakym klidem, to uz vubec nechapu. A teda drevorubec Oliver je taky moc sikovnej, resp vcera to mel fakt krasny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Vari tam neskutecne, ja dnes tacos. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Krasny tacosy!!! Neska sem se taky hecnul trochu;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 (edited) Já byl dneska poprvý v Naše Maso a já bych tam normálně jen stál a poslouchal pana vedoucího, jak tam tak nádherně o všem vyprávi, jak poradí a pořád s úsměvem, musí ho to strašně moc bavit A Pastrami sandwich byl neskutečně chutnej, doufám, že se tam brzo zase dostanu Edited May 9, 2019 by Moty Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Tohle jediny vam na praglu zavidim. Hromadu ruznejch hospod. U nas na vesnici se to lepsi, ale furt je to slabota. A este teda, ze muzete jit na vobed s prodavackou PP kazdej den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Kurde na to pastrami do Naše maso se musim vypravit. Paráda! V domácích podmínkách (bez zahrady, udírny) je to s pastrami celkem vopruz a tak jsem alespoň zpracoval zbytky od oběda ? pečená uzená krkovice, medová dijonská & mayo, kyselé okurky a malá burgerová bulka od Merhauta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Dobře, pastrami to není, ale aspoň jsem zlikvidoval zbytky od oběda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 koukam, pastrami ted docela frčí .. ja jsem uz masa nejak prezranej, to bude tim jarem.. skoda, ze sem zmizik tak sporadicky postuje sve veganske menu, o receptech nemluve, ty jsou zrejme tajne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 (edited) Dobře, pastrami to není, ale aspoň jsem zlikvidoval zbytky od oběda...Je tam maso ? Je ! Takze cajk Edited May 9, 2019 by honza71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Zmizík nemá tajné recepty, ale strašně drahé. Po každém jídle vyhazuje hrnec, pánev nebo troubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Asi chápu, proč mu paní Zmizíková nechce vařit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Zmizík nemá tajné recepty, ale strašně drahé. Po každém jídle vyhazuje hrnec, pánev nebo troubu.ty si z nej utahujes a to se mi nelibi. ten tofu bůček vypadal skvele, urcite chutnal skvele, a stacil na to jen jeden pekac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 No, vono se to málo ví, ale - cituji z internetů: 1 ks středního vajíčka nahradí 1 lžíce semínek chiaVíce zde: https://seminka-chia.webnode.cz/news/jak-nahradit-vajicko-seminky-chia/ A stačí na to jen jeden hrníček. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 A zdarma přidám jednu babskou radu pro masožrouti: Když nechcete aby vám na maso v létě sedaly mouchy, potřete ho ušním mazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 To máš od Ládi Hrušky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Tohle jediny vam na praglu zavidim. Hromadu ruznejch hospod. U nas na vesnici se to lepsi, ale furt je to slabota. A este teda, ze muzete jit na vobed s prodavackou PP kazdej den Vy máte na Zelnaku Bücheck, tam bych chodil až bych brečel, ty jejich trhaný masa a dorty od Dezertiny, jaj boha jeho Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 A zdarma přidám jednu babskou radu pro masožrouti: Když nechcete aby vám na maso v létě sedaly mouchy, potřete ho ušním mazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts