Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum

kejklik

Recommended Posts

Taky jsem to samozřejmě páchal z polotovaru - na domácí kokos a bambus nemám dost místa ani trpělivosti  :speak_cool:

Po večerních zapečených rozmarýnových bramborách s uzeným se taky celkem zaprášilo - díky Maxelovi za včerejší zapíkací inspiraci!

post-18308-0-73574000-1557347053_thumb.jpg

Radku, dík za inspiraci. Prolezl jsem špajz a taky padla volba na zelený kari. Než dostanu po hubě - jednou asi za půl roku mám chuť na Yum Yum a není za to žádný substitut :-/

Ty voee, tak ted sem se nostalgicky vratil o skoro 20 let zpatky do dob krutejcj studii, kdy byly yum yum polivky moji skoro denni zalezitosti;-)

Ale bacha - fakt jedine yum yum, vse ostatni stalo vzdy za ho.no;-)) ale taky je fakt ze ten yum yum byl vzdy nejdrazsi, halt echt asia soup;-)

Dneska u nas kruti prsa na vlaznym lusteninovym salatku s rukolou, taky dobry;-)

post-53606-0-18694100-1557348341_thumb.jpeg

Tuhle radu celkem sleduju - vyvoj je tam celkem slusnej, ale nejvic me fakt dostava ta 17 letá Kristýna!!! To je fakt narez co je schopna vytvaret a s jakym klidem, to uz vubec nechapu. A teda drevorubec Oliver je taky moc sikovnej, resp vcera to mel fakt krasny!

Já byl dneska poprvý v Naše Maso a já bych tam normálně jen stál a poslouchal pana vedoucího, jak tam tak nádherně o všem vyprávi, jak poradí a pořád s úsměvem, musí ho to strašně moc bavit

A Pastrami sandwich byl neskutečně chutnej, doufám, že se tam brzo zase dostanu

e75bc70c1ae9d886c0ee44b600835125.jpg

Edited by Moty

Kurde na to pastrami do Naše maso se musim vypravit. Paráda!

V domácích podmínkách (bez zahrady, udírny) je to s pastrami celkem vopruz a tak jsem alespoň zpracoval zbytky od oběda ? pečená uzená krkovice, medová dijonská & mayo, kyselé okurky a malá burgerová bulka od Merhauta.

b5645a8fb99d2271d22ec1f42e593349.jpg

df05e44ec3fce81d72e911ad3d91d67b.jpg

koukam, pastrami ted docela frčí :D

.. ja jsem uz masa nejak prezranej, to bude tim jarem.. skoda, ze sem zmizik tak sporadicky postuje sve veganske menu, o receptech nemluve, ty jsou zrejme tajne.. ;)

Zmizík nemá tajné recepty, ale strašně drahé.

Po každém jídle vyhazuje hrnec, pánev nebo troubu.

Zmizík nemá tajné recepty, ale strašně drahé.

Po každém jídle vyhazuje hrnec, pánev nebo troubu.

ty si z nej utahujes a to se mi nelibi. ten tofu bůček vypadal skvele, urcite chutnal skvele, a stacil na to jen jeden pekac.

Tohle jediny vam na praglu zavidim. Hromadu ruznejch hospod. U nas na vesnici se to lepsi, ale furt je to slabota. A este teda, ze muzete jit na vobed s prodavackou PP kazdej den :)

Vy máte na Zelnaku Bücheck, tam bych chodil až bych brečel, ty jejich trhaný masa a dorty od Dezertiny, jaj boha jeho