krutor Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Asi jsem zacal mit oblibu v nostalgickych talirich. Carbonary se zastrenym vejcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Talir hezky a proc ne. Jen karbonary jsou dostatecne genialni recept abych neco pridaval, mi prijde. Jsem dlouho nemel, takze dnes jdu na to..Rika clovel co do spaghetti pomodoro pridava mozzarelu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Mas pravdu... Tohle jsem udelal poprve a bylo to spis jen na efekt. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Carbonara jsou u nás nejob. Dík za tip, o víkendu zařadím do jídelníčku. Jinak talíře super! Sám mam jen pár takhle zajímavých, a rád bych doplnil. Ale neni čas běhat po blešácích, nebo hledat na netu (a babičky buď nejsou, nebo nemaj). Upraveno 19. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Talíř paráda, měli jsme doma Sakra někde mám schovaný hrnky s tím drakem, jdu je pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 nechápu, kdo mi tohle zatajil... lívance se skořicovým cukrem a datlovým sirupem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Asi ten, co Jardovi zatajil elektrokolo Každopádně pěkně! Sou to sice sacharidové hody, ale sežral bych to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 jo, ja to normalne nedelam, ale syn si to vyzadal.. je to neskutecne dobry .. priste zkusim javorovej sirup a opecenou slaninu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Trhačka v domácí housce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Trhačka über alles Pěkně, Michale! U nás dneska s-vide tomahawk s hrubozrnou hořčicí, coleslaw a kukurica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Jo Krutore carbonara byl fakt dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Vojto mas to nejaky malo mazlavy, se mi zda. Ja ted jedu furt todle a uz nam to doma zacina lizt krkem. Ale kdyz je ta sezona:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Vojto mas to nejaky malo mazlavy, se mi zda.Mi to prisko ok, ale je fakt, ze mi nekdo volal a ja nechal trochu vic vychladnout panev nez jsem tam svihl "omacku". Na medvedi cesnek se musim vypravit, snad jeste bude az skonci zakaz vychazeni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Sem se vrhnul do pečení, steaků sme porát přežraný. Fajnový přední od kbelského řezníka, šalvěj, česnek, bílá a červená cibule, pancetta. Podlité je to vývarem s omáčkou hoisin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jo Krutore carbonara byl fakt dobrý nápad Taky jsem si pochutnal, asi to brzy zopakuju. :-D Uz se tesim na Maxeluv vysledek. Ja mam dnes jen vegetarianskou smazenou ryzi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nakonec hlas lidu žádal dva odlišné přístupy. Hovězí s tatarkou a pečeným bramborem. Hovězí s bramboro-batátovým pyré a redukovanou šťávou s omáčkou hoisin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Sendvič ze zbytků, aka Lefty king-deluxe sandwich. Upraveno 20. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Moc pěkná práce chlapci, dal bych si i špagety, ta rýže vypadá luxusně a hovězí prosím s bramborem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Je to sice hodne hodne trvanlive jidlo, ktere by se nyni hodilo jako zasoba, ale jeho vydrz v nasi domacnosti se vzdy pocita maximalne na dny Co to bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Nějaké zavařené maso? Zelenina? Edit: blbost, blbě sem se na to podíval. Necham se podat Upraveno 21. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se