tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ta pec je sen!u nás dnes fresh pstruh lososovitý se salátem s čočkou Beluga a trhačka.Moc dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Negriloval jsem, protože jsem si na to netroufl a navíc tato pec si nedrží teplo, nemá izolaci. Je to cca 5cm plášť ze směsi Keramzit +cement. Vrchní "fasáda" je rozemletý Keramzit +cement+vodní sklo a barva. Na pec prší a svítí sluníčko, je i popraskaná, ale drží ještě pohromadě. Pec mě vyšla do tisíce korun. Vnitřní průměr je 70cm. Zatopím měkkým dřevem, co dřevník dal a pak nějake listnaté dřevo. Včera jsem dal olšové. Zatápení cca 20-30 minut, jak se udělají uhlíky, tak odhrnout na stranu, smetákem očistit a může se sázet. Pizza opravdu cca 2-3 minuty. Je super pozorovat, jak se pizza nafukuje, sýr bublá a za chvilku je hotová. A jak není pec izolovaná, tak poslední pizzy se dělají už déle cca 5minut. Začínám stavět pec ze šamotových cihel. Budu dávat i izolaci. Poté by měla pec držet teplotu déle a prý i do druhého dne. Pak se dají v takové peci dělat nejrůznější pokusy. Péct pečivo, grilovat, dusit maso v nádobě zahrabane v popelu atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Jsi se ještě ptal na čištění. Jen se vyhrabe popel. Stěny se čistí sami. Když zatopím, tak se vytvoří dehet a saze, jenže se pak i sami vypálí vysokou teplotou. Tak i poznám, že je v peci dostatečná teplota. Peče se při cca 300 stupních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Paráda. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 - hrstková polívka- vepřo líčka + br. kaše- salát z červené řepyvšecko zmizelo, tak asi dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Burger sežrán. JoyStick mě recht, maso dobrý, ale žádná superstar. Zůstanu věrný Meatpointu. Za to bulka, jo ? ta byla skvělá! Poslední dobou jdu cestou simplifikace.Od nabubřelých věžáků plných ingrediencí se dostávám do stavu, kdy dávam jen marinádu, nakládanou červenou cibuli a maso s čedarem. Tudíž vizuálně žádná pastva, ale chuťově nirvána. Bulka vypada skvele. Domaci vyroba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Nn, taky objednáno z Naše maso: https://eshop.nasemaso.cz/pecivo-baked-goods/houska-na-hamburgery/ Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dneska trochu návrat ke klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 nefotil jsem, ale měli sme uvařený vejce(7), tak sem je voloupal, žloutky rozmastil s oliváčem, mladej nakrájel bílek na kostičky, vrazil sem do toho jeden Cottage a Palouček, sůl + pepř a bylo to pánové nebe v hubě, sežrali sme to v cuku letu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 moc pěkný, ale tohle vlákno by mělo být od 22:00 do 6:00 nedostupné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Nemohl jsem se rozhodnout mezi slanou a sladkou snídaní, takže dvojboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Úprava zahrady = spálený kalorie a ty se musej doplnit, ovšem klasicky, to dá rozum. Určitě v TOP10 českých klasik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 No, v téhle době, nevím, aspoň že bez věnečků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tématicky neasi :D Věnečky ale nejsou vůbec zlej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 V cukrárně koupil jsem Lence,slaďounké rakve a věnce.K. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Kachní kozičky na chilli-orange omáčce s domácí kroketou s mandlema, ale ty se moc jako nepovedly;-) ale jinak supr! Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 V cukrárně koupil jsem Lence,slaďounké rakve a věnce.K. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 jelení klobásky ňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Kluci domácí kváskový chleba někdo děláte ? Kvásek se mi pěkně rozjíždí,snad z toho něco velkého bude ! /pokud to něco malého nesežere/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Kluci domácí kváskový chleba někdo děláte ? Kvásek se mi pěkně rozjíždí,snad z toho něco velkého bude ! /pokud to něco malého nesežere/.Nam se zrovna dneska jeden urodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se