Maxel Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Kdyz uz ses tu Maxeli, dej mi sem pls recepis na bucek na gril. Mame pekne prorostlej, tak bych rad zkusil nalozit pres noc nejaky 1-2cm tlusty platky, co bych zitra na obed hodil na gril. A zena k tomu spichne nejakej salat. Samozrejme se zapojte s radou kdokoliv, dekuji predem Coveče já moc bůčkovej nejsem. Jednou sem dělal sous-vide bún ch?. Marináda hír: https://fresh.iprima.cz/recepty/bun-ch-grilovany-vietnamsky-bucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Borci, povšimněte si, jakej je Maxel frajer. Z bůčku bun cha vynechal nudle bun! A za sebe mohu říct, že je to tak lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Je to tak, Berte ? mistr improvizace A byla to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Diky za inspiraci. Na ty nudle se taky vy.eru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Velikonoce;-) jdu do vodorovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Dneska kvaskovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Tak to je velká paráda co tady předvádíte palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Souhlas. Poslední dobou fuckt jedete bombice hoši !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 To je tou koronou, je vic casu;-) a jsou geschlossen gaststäte;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Jj, ten korona.ičus ma na tohle vlakno enormni vliv. Na bucek jeste nedoslo. Sfoukl jsem rigate s chrestem (se zelenym by to vypadalo asi lip, ale zrovna nebyl k mani) a sunkou od kosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Jelikož mám kulinářský antitalent, tak se do žádnejch větších akcí pouštět nebudu, ale co zvládnu, tak jsou utopenci v ohavném nálevu. Je to jako docela dobrý, v rámci žánru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) Taky se dneska věnuju přípravám. Na gril. Vykoštěná stehna s česnekem, petrželkou, libečkem, oliváčem a rýžovým octem. Vepřový T-bone s medovou dijonskou. Tomahawk s medvědím česnekem. Žebra plane. Budou s whiskey marinádou. A jelikož sem známej lakomec, ořezanej tuk z vepřovýho zkusim taky nějak zužitkovat. Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 ...A jelikož sem známej lakomec, ořezanej tuk z vepřovýho zkusim taky nějak zužitkovat. Ty tučné odřezky spíše doporučuji pokrájet na kostičky, do rendlíku rozpustit trochu sádla, šalotku, přidat kostičky, něco kmínu, sůl, utřený česnek, trochu papriky, případně pálivé paprikové pasty, podlít, dát do trouby, když začnou zlátnout, vypnout a nechat dojít. Po vychladnutí vše pomlít na masovém mlýnku. Právě jsem dal do skleničky. Skvělá sádlová pomazánka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Wow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ne-dávno som to tu videl, tak som dnes vyskúšal - palacinky. Ale dobre to bolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 ...Dík za tip! Resp. nasměrování. Měl sem v mrazáku schované jelení kousky, tak sem se vrhnul na ne-úplně-tradiční rilettes. Víno by k červenému masu chtělo sichr červené, o to zajímavější ten výsledek bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) Po 3 hodinách hotovo. Přidal jsem špetku mleté skořice, ke zvěřině se hodí. A mletý bílý pepř. Zítra uvidíme, ale už teď to chuťově střílí z trenek. Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Todle by schlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Manzelka udelala jen rychlej pudinkovej "dort" na odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Sice polotovar z Globusu, ale vůbec není špatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se