Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


Recommended Posts

před 8 hodinami, krutor napsal:

Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)

Jj, žula je pecka. Někdo mi radil dát pod ní ještě plát železa , že pak by neměla prasknout.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 15.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hele, Seika mám já, tys říkal že už je nemáš

Kamil: S tím česnekem se musí opatrně no, rychle se pálí. Zkus ho tam kdyžtak dát větší kousky, ty se hned tak nespálí. Solit se to nemusí, musíš mít ale hoooodně slanou vodu na těstoviny.   Já si zít

Když máte rádi ty seriály, tak jeden vícedílný: Roláda z kachny   použít můžeme samozřejmě i jiného mrtvého ptáka, limitující je pouze velikost trouby, či pece. Kdo má konvektomat, může nadít třeba kr

Kolega má žulovou desku s drážkou na horní straně, aby tuk netekl dolů. Deska je v kovovém rámu a pod ní je dlouhý plynový hořák ze staré plynové trouby, vyměnil trysku na propan butan a je velmi spokojený. Jednoduché, levné a funkční řešení.

Link to post
Share on other sites
před 20 hodinami, krutor napsal:

Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)

Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-)

P.S. Jak jsi odstranil ta písmena?

Link to post
Share on other sites
před 12 minutami, Bert napsal:

Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-)

P.S. Jak jsi odstranil ta písmena?

Berte, neodstranil. Ty by jsi sis nedal stejk, kde bude vypáleno Karel Novák?

Link to post
Share on other sites

Já zrovna v pátek na firmě v suti zahlédl náhrobky na rozdrcení a napadlo mě to použít na maso. Jen mě odradila tloušťka 15cm a hlavně, že je to náhrobní kámen. 

Link to post
Share on other sites

Takhle na terase ideál. :) K tomu se podává kupodivu Pálava, a hnedka je člověk takovej vděčnej a pokornej na tom světě. ;)

20200428_174606_copy_768x1024.jpg

Link to post
Share on other sites

Jednoduše. Kuře upečený s bramborama, chřest a holandská omáčka. Foto na talíři nestihl :)

20200429_145114_copy_768x1057.jpg

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...