Maxel Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Operation finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Ty voe, ty ses fakt mihnul povoláním. Umíš to fantasticky prodat, vždy to vypadá skvěle. Já jsem rád, když udělám instantní krupičnou kaši. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Díky moc! Bohužel pořád je to tak, že vizuál na talíři je spíš dílem náhody, než kalkulovaného záměru — tvořim to v momentě nandavání. Málokdy si nejdřív pořádně rozmyslim, jak to tam kydnout. Nemam na to buňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Dítko si vymyslelo burger (v dětské verzi neexistuje něco jako rajče či cibule, pochopitelně) a domácí ameriky k tomu. No a fazolky si dám zítra já když jsem si je vypěstoval. Asi zadělávaný. Nebo s kusem krávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 (upraveno) před 3 hodinami, Maxel napsal: Díky moc! Bohužel pořád je to tak, že vizuál na talíři je spíš dílem náhody, než kalkulovaného záměru — tvořim to v momentě nandavání. Málokdy si nejdřív pořádně rozmyslim, jak to tam kydnout. Nemam na to buňky. No mně právě přijde, že na to buňky máš, když ti z toho leze tohle bez pořádného rozmyšlení Zkusil jsem dneska ten tvůj recept na hranolky, cos psal Miceymu, a tohle mi rodina nechala na plechu za tu dobu mezi vytažením z trouby a aktivací foťáku: Takže díky! Upraveno 4. října 2020 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 To mě těší!U nás hrany frčí, ale nesmířil jsem se pokaždé — se zaflákanou kuchyní od oleje, a právě s množstvím oleje na porci. Todle je ještě so-so a chuťově to neni zlý Vy tu vidíte jen to, co jakštakš vypadá k světu. Kolikrát se mi povede fajnové jídlo, ale stajling dopadne jak ze závodky ; což přes self-cenzora samo neprojde. Ale pořád mě to baví, což vlastně považuju za úspěch (blíženci pochopí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Jehneci burgr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Už jsem netrpělivý a během čumění do hrnce sežral dva krajíce suchého chleba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Tak můj první pokus o potápěče Za měsíc se uvidí jestli jsem to zvládl a neboSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Tybrdo mesic jo, to uz budou dobre ulezeny. Moje zena rve kdyz je necham lezet dva tejdny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Za měsíc? To už budou pochodovat sami ven ze sklenice. Týden ideální, dva max., déle už raději nenechávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Zacit az za mesic se mi zda taky moc, ale kdyz je spotrebujes rychle proc ne. Ja zacinam nejdriv po 14 dnech... Aktualne mam v lednicce nakladane hermeliny a tem to trva nastesti min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 V 3. 10. 2020 v 13:46, pepyczek napsal: Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne? Možná už zbytečně, ale třeba pro příště: olej... červená cibule najemno, osmahnout, potom čerstvý posekaný habaněra, krátce zarestovat, pak česnek najemno a maso (já dávám mletý hovězí), sůl + pepř, maďarská sušená paprika, sušený mletý chipotle (stačí trochu, mám rád tu lehce zauzenou chuť), důkladně odvařit vodu co to pustí a opéct, pak drcený rajčata, krátce povařit, pak vývar / vodu. Přidám jednu celou sušenou Morugu nebo Karolínu (pokud se nerozvaří a na konci ji tam najdu, radši vyhazuju) a pomalu vařím. Po 2 hodinách tam přijde červená paprika na proužky a zelený fazolky, po půl hodině luštěniny (většinou kombinuju dva druhy, třeba cizrna a černý fazole). Na závěr vmíchám koriandr a tabulku hořký čokolády. Takhle to pak vypadá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak znamej nechává měsíc a super. Tak jsem dal na jeho doporučení,ale stejně to budu testovat po týdnu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Co se týče utopenců, jedu přesně podle tohoto receptu a musím říct, že lepší recept neznám https://regiony.rozhlas.cz/dokonali-utopenci-podle-receptu-michelinskeho-sefkuchare-pavla-pospisila-vas-7686423 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Jehneci kyta se spenatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 @M.K. Díky za recept, příště to zkusím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 před 17 hodinami, Roman I. napsal: Co se týče utopenců, jedu přesně podle tohoto receptu Taky používám a potvrzuji že jsou výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Ono se to tváří jako alchymie, ale stejné suroviny bývají i v nálevu ze zavařených okurek - a znám lidi co jej tímhle způsobem (i s flaškou) "recyklují", tj. buřty proloží zeleninou (cibule, česnek, paprika, někdo přihazuje i zbylý okurek), zalijí až po vrch a 10-14 dní nechají "macerovat" v chládku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 před 21 hodinami, M.K. napsal: Možná už zbytečně, ale třeba pro příště: .... Tak pro představu, kolik tam dáváš masa, když dochucuješ jedním habanerem a tabulkou čokolády ? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se