Tom4 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Poslední maliny dozrávají takže poslední letošní marmeláda bude malinovo - ostružinová (ty jsem si schoval v mrazáku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 před 3 hodinami, honzyk napsal: Tak pro představu, kolik tam dáváš masa, když dochucuješ jedním habanerem a tabulkou čokolády ? Díky. Dělám z půl kila masa a habaněra bývají 3 (mám je ze všech papriček nejradši - už mě celkem fest pálí, ale ještě se dají baštit tak nějak "přílohově", jsou fajn do vaření i do studený kuchyně, no a ta citrusová chuť a vůně...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Panenka s peprovou omackou a ameriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Jů ta pepřovka.. nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Dik za recept na utopence,už jen počkat 14 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 2 hodinami, Micey napsal: Jů ta pepřovka.. nádhera! Diky Pivas: Ja bych tam dolil nalev, at mas vse ponorene a nekazi se ti to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Oficiálně přezuto na podzimní kuchaření. Tom Kha Gai na vegoše, bez masa a krevet. Zato s hromadou koriandru. Barák in progress, tak se halt bude špórovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Ještě pár poznatků z posledního jerkování (ehm). Silnější plátkování rozhodně lepší, než průhledné kousky. Vepřové prozatim chuťově i strukturou nejlepší pokus, dokonce lepší než falešná svíce. S olejem si sušení moc nerozumí. Uzená sůl solí o hodně víc, jak klasická. Sojovka s koriandrem je skvělá kombinace. Česneku příště ještě míň. Napadla mě možná pytlovina, ale co maso naložit přes noc do pepsi coly?Sladko-slaná varianta by mohla být zajímavá. Navíc enzymy v cole by mohly maso trochu načechrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Halt sem jak sám sobě pokusnej králík. Sem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Co za vepřové to máš? A vidím tam na obrázku u Pepsi ještě třtinový cukr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Maso je kýta. To vedle pepsiny je himalájská sůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Sůl, tak to jo. Jsem zvědavý na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Kola mě teda fakt nenapadala... Já když jsem dělal sladkou variantu, tak jsem dal sojovku, med, pepř a sůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Tiez som sa dal inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 První pokus o Reuben sandwich Opticky a esteticky chce vyladit ale svátek chuťových buněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Pěkně, Conrade!Já právě založil zítřejší oběd, pečené hrudí. Jen simple ve vývaru s cibulí a česnekem. Hodil jsem do pekáče nakonec ještě pár baby brambor, bude z toho takovej eintopf. Když maso zbyde, Reubena taky prubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Risotto con funghi (bohužel jenom con žampíky, pač jsem neměl porcini). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Pěkně, Conrade!Já právě založil zítřejší oběd, pečené hrudí.To už jsem roky nejedl a hned bych si dal. "Založil" myslíš studenou přípravu na zítřek, nebo už proběhla nějaká tepelná úprava? Všiml jsem si, že den předem zakladáš, docela často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Je to tak, často si to připravuju večer před. Tentokrát je založeno tepelně, už to jede 3h na 120st. Zítra to pak jen vezmu na barvu a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 vzhledem k tomu, ze jsem cely den stravil cestovanim, jsem se dnes nechal obedem obdlouzit...zaby jsou manzelky, ryba moje, k tomu blitva, pohoda v delte reky Neretvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se