Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, honzyk napsal:

Tak pro představu, kolik tam dáváš masa, když dochucuješ jedním habanerem a tabulkou čokolády ? Díky. 

Dělám z půl kila masa a habaněra bývají 3 (mám je ze všech papriček nejradši - už mě celkem fest pálí, ale ještě se dají baštit tak nějak "přílohově", jsou fajn do vaření i do studený kuchyně, no a ta citrusová chuť a vůně...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě pár poznatků z posledního jerkování (ehm).

Silnější plátkování rozhodně lepší, než průhledné kousky.
Vepřové prozatim chuťově i strukturou nejlepší pokus, dokonce lepší než falešná svíce.
S olejem si sušení moc nerozumí.
Uzená sůl solí o hodně víc, jak klasická.
Sojovka s koriandrem je skvělá kombinace. Česneku příště ještě míň.

Napadla mě možná pytlovina, ale co maso naložit přes noc do pepsi coly?
Sladko-slaná varianta by mohla být zajímavá.
Navíc enzymy v cole by mohly maso trochu načechrat.

9dda6d1925ede8e50eae5da612f8592d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...