Murphy97 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 před 13 minutami, Micey napsal: Chudak slepicka. V klidu, nic se ji nestalo, ta byla az potom, prvni bylo vejce. Link to post Share on other sites
Maxel Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Operation finale. Nemohl jsem se rozhodnout, jestli k tomu provensálskou majdu nebo s listovym spinačem. Tak sem spáchal vobje. Hrany jako dycky předvařené, dopečené v troubě. Na to, že se mi tentokrát nepovedla dokonale smotat, snad poprvý se nic z náplně neevakuovalo mimo roládu. Najs. Link to post Share on other sites
Micey Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Krasny. Ale tech devet hranolek:) Link to post Share on other sites
warann Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 před 18 hodinami, krutor napsal: Ja mam taky rolky, ale na jiny zpusob. To vypada luxusne, akorat mam nevyhodu, ze sam nevarim, tak musim ukecat zena. Link to post Share on other sites
Maxel Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Krasny. Ale tech devet hranolek:)Budeš se divit, ale normálně těch 9 stačilo a byl sem najedenej Většinou si k photo-porci přidávam, tady to s masem a hutnou vomajdou nebylo třeba. Takže, win-win. Link to post Share on other sites
M.K. Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 V 6. 11. 2020 v 10:54, Roman I. napsal: ahoj, v návodech píšou 4-6 týdnů. Já bych to tam tak dlouho nenechával. Tak dva týdny a pak do lednice. Je to imho velká alchymie. Co fermentuješ, jak je to nakrájené a hlavně při jaké teplotě. Nahrubo to nemáš. Teď jsem v tom dělal kimchci. při teplotě cca 15 stupňů tak týden a pak do lednice. Je to taková ta počínající ponožka, chuťově moc dobrá, ale zabarvila mi to trocha sojovky, co jsem tam dal, takže ne focení to moc není. Já rád pročítám tento bloq. https://www.zkvaseno.cz/ Já nechal kimčchi 24 hodin při pokojový teplotě a pak vrazil do ledničky (před třemi dny), tak jsem zvědav... Jo a ten web stojí za čtení. Link to post Share on other sites
Maxel Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Na večeři si rodinná rada přála něco sladkého, tak tedy lívance s borůvkovým coulis a javorovým sirupem. Pokrm z škatule “chodící sacharid”, naštěstí si to všichni můžou dovolit; já ne. Link to post Share on other sites
Zeeberdee Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Super. Pekne se lesknou, jsou jeste necim potreny? Link to post Share on other sites
Maxel Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Po smažení jsou potřené máslem. Možná to taky dělá ten sirup. Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Kousek přes noc noc pečené drůbeže se zelím a na sádle pečenými škubánky Odpo jdu rýt záhonky A pak si udělám zbytek těch škubánků s cukrem, mákem a povidly Link to post Share on other sites
LovecK Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Dnešní oběd: - dýňový krém s kari a chilli - pro mě husí prsa - zbytek famílie požadoval paličky a křídla - jako příloha nádivka, nějaký saláty a tak. Funím na gauči... Link to post Share on other sites
Moty Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Já měl budík ana 4:30 a do 12 sem konfitoval husu, letos měla jen 3,5kg, takže byla dost mala, zbyla půlka prsa Link to post Share on other sites
hator Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 před 48 minutami, Moty napsal: Já měl budík ana 4:30 a do 12 sem konfitoval husu, letos měla jen 3,5kg, takže byla dost mala, zbyla půlka prsa Ahoj konfitoval si v kachnim sádle nebo oleji? Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 No a zbytek těsta od oběda skutečně posloužil jako sladká večeře s mákem a povidly Link to post Share on other sites
Moty Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 před 3 hodinami, hator napsal: Ahoj konfitoval si v kachnim sádle nebo oleji? AHoj, kachní ani husí sem neshaněl, už loni jsme to dělal ve vepřovém sádle a bylo to super, použil jsem celkem 2kg sádla, ale stačilo by třeba 1,7kg Link to post Share on other sites
hator Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 před 14 minutami, Moty napsal: AHoj, kachní ani husí sem neshaněl, už loni jsme to dělal ve vepřovém sádle a bylo to super, použil jsem celkem 2kg sádla, ale stačilo by třeba 1,7kg Díky chystám se na to příští víkend a přemýšlel jsem jaké sádlo použít nebo olej jsem někde viděla v receptu. Ale olej mně docela zvláštní Link to post Share on other sites
Moty Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Viděl jsem v nějakým receptu to dát na 12-24hodin do 20% solnýho roztoku příště zkusím Link to post Share on other sites
krutor Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Taky jsem mel dneska husu a ani jsem tentokrat nemusel varit. Link to post Share on other sites
M3maniac Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Samé dobrotky, já trocha skotu Link to post Share on other sites
rooosta Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Deti chceli burger v sobotu tak prečo nie ešte aj žemľa domáca bola... Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now