Tom4 Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 Slaninovou marmeládu psal že vyrábí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 Slaninovej džem. Takovej trochu rustikal, s kouskama “ovoce”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 před 10 hodinami, Maxel napsal: Slaninovej džem. Takovej trochu rustikal, s kouskama “ovoce”. Já dělal nedávno a jedno espresso jsem si neodpustil - po kafi to určitě nechutná, ale síla parádní, takže příště taky nevynechám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Vinná klobása. Nakládané zelí. Kváskový chleba. Bavorská hořčice. Balada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 Palladium mam z Mustku par minut po vlastni ose, takze diky za tip Jestli pořád sháníš, tadle krasava na mně teď bafla na instáči. Meatpoint je v Dejvicích — a můžu obecně velmi doporučit. https://www.meatpoint.cz/prodejna Link to comment Share on other sites More sharing options...
hator Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 V 20. 12. 2020 v 8:16, Tom4 napsal: Yes, to je on Po letech náročných výzkumů jsem to vyladil Říkám tomu ultimátní vaječňák strýčka Toma 20201210_152818_03.mp4 Diky za recep chutove paradni, ale aby to melo trosku volty dal jsem 0,5l rumu. To uz, ale udelalo likerek lehce ridci. Nejaka rada ceho pridat abych udrzel hustsi konzistenci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Jedině část mléka nahradit kondenzovaným neslazeným mlékem. Rozumná konzistence je do 3,5 dcl rumu, takže na půl litru bych dal mléko a kondenzované mléko půl na půl Link to comment Share on other sites More sharing options...
hator Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Rikal jsem si, ze bych ubral mleka. Jo musim to odladit. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Taky možnost, dolít tam dvě deci později. Konzistence by měla být dejmemtomu jako hustý olej, takový ten tlamolep co po vyndání z lednice neteče z láhve by to být neměl Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Chystani na vanoce. Dnes hotdogy, zitra sumec a 1. svatek teleci kyta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Pěkný, samý zdravý věci Já teď doufám že se povede tahle mrška Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 @Maxel diky, jsi dobry muz, ja vim. Jen pro Boha neuc svoje decka zemepis. To nech radsi na manzelce Klidne svatky plne home made dobrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Na zeměpis sem byl dycky blbej. Klika, že máme navigaci Dneska tacos s krevetami v tempuře, rukolou, mayo a chilli omáčkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Zradlo ty tacos Letos jsme cukrovi pojali zlehka. Jen 10 druhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Než se rozjedu po Praze, což fuckt nechci, zeptam se — náhodou nemáte někdo doma 6 flašek ~0.3l, viz. obrázek?Objednal jsem před 2 týdny na Gastromanii, mělo to dorazit dnes, ale už to nevypadá. Ikea má jen 0.5l a větší. Tescoma má 0.33l na eshopu, ale nikde skladem na prodejně. Praha a okolí nejlépe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Tvl, nikdy by mě nenapadlo co je za kumšt koupit utěrku na nádobí, která saje, nepouští chlupy a není po pár vypráni jak papír... Nějaké tipy?? Jo a myčku nee... Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Neexistuje. Prošly mi rukama všechny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 před 11 minutami, Tom4 napsal: Neexistuje. Prošly mi rukama všechny. Škoda, zrovna na tebe sem se zkušenostma v gastru sázel. Já právě už taky nevím kam... Abych nebyl off, tak dnes krevety... Česnek, chilli, citron, máslo, sůl... Na zobačku Link to comment Share on other sites More sharing options...
milda21 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 před 1 hodinou, Lion napsal: Tvl, nikdy by mě nenapadlo co je za kumšt koupit utěrku na nádobí, která saje, nepouští chlupy a není po pár vypráni jak papír... Nějaké tipy?? Jo a myčku nee... Dík Používám poděděné, staré lněné https://aukro.cz/stare-lnene-uterky-3-ks-6975933815 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 V hospodách jsou na nádobí myčky se sušením, tam nic, za barem se na leštění skleniček a pulírováni příborů používají vyřazené bavlněné ubrusy. To ale pro domácí použití nejde, moc velký a tenký. Klasickou bavlněnou utěrku nahradily "bavlněné" utěrky. Myslím že to je rozmachem chemie na polích s bavlnou za posledních cca 15 let. V podstatě čínský kapitál se dostal k pěstitelům a s tím tlak na efektivitu a nástup chemikálií. Přírodní materiál je pak doje.aný dřív než se sklidí. Bacha na chyták v podobě "bio bavlny", jednak její existence nepřímo dokazuje tu doj.banou chemickou, ale podle platné legislativy je jako výrobek z bio bavlny možno označit výrobek který obsahuje 5% a více bio bavlny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts