Spongebob Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 tak to jo.. sýr jaký?? Jalapenosky v čerstvé formě jsem ještě v marketu nepotkal kupuju jen ty krájený naložený...žeru to ke všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @Maxelčéče šéfe to neděláš na grilu ale v tróbě? co to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @Spongebob Sejra sem dával mix philadelphie, strouhaného chedaru a mozzarelly. Do toho sem lupnul právě jak píšeš ty naložené, nasekané najemno. Paprikátory jsou na Rohlíku, viz. foto. 250g = cca 12 papriček, takže akorát. @JoyStick Yop, v troubě. Mělo chcát, což nakonec nechcalo, ale už sem pak byl línej gril připravovat. Ale samo by to šlo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Ehm, ještě to foto… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Stařená picanha (45 dní, samodomo) s maldonskou solí, liškové ragú, pečené grenaille. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Smetanový základ na pizzu, máte někdo vyzkoušený prosím? Nějak tápu, co jsem zkoušel bylo ehhh . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Nevim jestli bych to nazval vyzkoušenou, bo to často měnim a upravuju podle lednice… ale cca takto. 33% smetanu a mayo smíchat v poměru takovym, aby vznikla hustší konzistence. Česneková pasta, podle chuti. Lžička-dvě strouhaného parmazánu. Sůl. Pepř. Všechno promíchat. Ochutnat. Dochutit. Nechat. Voala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Jdeme na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 A hotovo, dobré to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ta bude! Už měkne v lodním výparníku. Bojovala statečně - viz cucfleky na hnátě, ale to je moje blbost, že jsem si nevzal mesr. Bál jsem se, že zdrhne, než by mi ho donesli. Naštěstí na travnatém dně bez šutrů, jinak bych do ní nešel. Utopí vás totiž i mnohem menší prďola. Mlaskne 4 chapadla na šutrák, 4 chapadla na haxnu a neurveš. Tahle se ale neměla o co mlasknout, tak se jenom rvala. Teda poté, co se, blbka, nechala čapnou, páč si věřila, že je dost velká a hrozivá, a že nemusí okamžitě zdrhat, když jsem si pro ni do těch 7 metrů šel. Neručím, že stihnu pozítří fotit výsledný produkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Leco musi byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 před 22 hodinami, Maxel napsal: Nevim jestli bych to nazval vyzkoušenou, bo to často měnim a upravuju podle lednice… ale cca takto. 33% smetanu a mayo smíchat v poměru takovym, aby vznikla hustší konzistence. Česneková pasta, podle chuti. Lžička-dvě strouhaného parmazánu. Sůl. Pepř. Všechno promíchat. Ochutnat. Dochutit. Nechat. Voala. Dík, já dělal klasicky bešamelový, smetanovo česnekový a tak, ale pořád nemůžu trefit tu správnou. Výsledný produkt má být Philly cheese steak pizza jak z Dominos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ta bude! Už měkne v lodním výparníku. Bojovala statečně - viz cucfleky na hnátě, ale to je moje blbost, že jsem si nevzal mesr. Bál jsem se, že zdrhne, než by mi ho donesli. Naštěstí na travnatém dně bez šutrů, jinak bych do ní nešel. Utopí vás totiž i mnohem menší prďola. Mlaskne 4 chapadla na šutrák, 4 chapadla na haxnu a neurveš. Tahle se ale neměla o co mlasknout, tak se jenom rvala. Teda poté, co se, blbka, nechala čapnou, páč si věřila, že je dost velká a hrozivá, a že nemusí okamžitě zdrhat, když jsem si pro ni do těch 7 metrů šel. Neručím, že stihnu pozítří fotit výsledný produkt.To se zabije uz pod vodou nebo se nejak vytahne ziva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 To se zabije uz pod vodou nebo se nejak vytahne ziva?strcis prsty pod “klobouk”, utrhnes 2 uponky, pretocis ji naruby a je po ni, utrhnes vnitrnosti, vymacknes zobak a hotovo… zbyvaji odriznout jen ocicka… :-)to pretoceni zvladnes behem 2 vterin pod vodou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Kluci , teď sem dostal mladého kohoutka od souseda. Dneska picleho... Co s tím? Přiznám se, drůbež moc nedělám. Masa na víně vyloženě nesnáším. A dělat to na smetaně mi taky není vlastní... Jediný recept co na kuře znám, je moře soli, máslo a péct. Udělat totéž z kohoutkem ? Nechci ho dávat do mrazáku,.když je to čerstvé... Za rady díky, chtěl bych ho udělat zítra večer. Teď odpočívá v chladnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 před 3 hodinami, hufnor napsal: Ta bude! Už měkne v lodním výparníku. Bojovala statečně - viz cucfleky na hnátě, ale to je moje blbost, že jsem si nevzal mesr. Bál jsem se, že zdrhne, než by mi ho donesli. Naštěstí na travnatém dně bez šutrů, jinak bych do ní nešel. Utopí vás totiž i mnohem menší prďola. Mlaskne 4 chapadla na šutrák, 4 chapadla na haxnu a neurveš. Tahle se ale neměla o co mlasknout, tak se jenom rvala. Teda poté, co se, blbka, nechala čapnou, páč si věřila, že je dost velká a hrozivá, a že nemusí okamžitě zdrhat, když jsem si pro ni do těch 7 metrů šel. Neručím, že stihnu pozítří fotit výsledný produkt. Mě by zajímalo, jestli tě může kousnout/štípnout zobákem a jak se případně tomu vyvaruješ v souboji pod vodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Dcera si mákla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Před hodinou, mAra_ napsal: Kluci , teď sem dostal mladého kohoutka od souseda. Dneska picleho... Co s tím? Přiznám se, drůbež moc nedělám. Masa na víně vyloženě nesnáším. A dělat to na smetaně mi taky není vlastní... Jediný recept co na kuře znám, je moře soli, máslo a péct. Udělat totéž z kohoutkem ? Nechci ho dávat do mrazáku,.když je to čerstvé... Za rady díky, chtěl bych ho udělat zítra večer. Teď odpočívá v chladnu. Vývar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 A není to škoda na čerstvého mladého kohoutka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 před 11 minutami, mAra_ napsal: A není to škoda na čerstvého mladého kohoutka? No když ho nechceš dát na víně, což by byla jasná volba, tak myslím, že nee. Hezky silnej poctivej dlouhej vývar, supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se