TomCZ Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 To jsem zvědavý na výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 To jsme dva Jinak jsem šel podle tohodle receptu, s pár mírnými odbočkami. https://kuchynelidlu.cz/blog/pastrami-jde-zvladnout-i-doma- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Hilce hilfe, jak se dela ten syrovy losos s koprem a dijonskou? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Gravlax? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Jo to je ono! Tak ted uz si to najdu diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 (upraveno) Pokapej tu rybu trošku alkoholem, dodá tomu pěkně takovej twist. Vodka, kmínka (akvavit), citrusová vodka to vše funguje, stejně jako něco z rodiny cointreau apod., ve finále i GM nebyl špatný. Ed. GM = Grand Marnier Upraveno 23. října 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 diky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 @nickolaspoužívám "místní" GIN a je to taky pecka, ta botanická směs tomu dá taky super chutě https://eshop.rjelinek.cz/ginza-gin-43--0-7l/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Gravlax bude jindy, mam hlad a chci to uz na vecer Takze tatarak… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Koukam ani tadle čelenž se nechytla, škoda. Na tu zvěřinu jsem se celkem těšil. Jinak já neměl v úmyslu vařit, protože jsem si nahrál na smeč před pár dny, kdy jsem dělal picanhu na portském s barevnou mrkví, javorovým sirupem a uzenou solí. Takže jen snapshot, podrobnosti jsou o pár stránek zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 sorry šéfe, byl sem brutál bizi, zvěřina určitě proběhne, ale za dýl. mám v mrazáku baby lamb rib racks, takže o víkendu asi to. když zbyde čas teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Dejte na čelendž radši něco sladkýho, ideálně u čeho můžu použít mixér s metličkama, kterej jsem si pořídil včera, a mám z něho fakt velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 (upraveno) Já zapomněl že jedeme s týmem na chalupu, tak jsem vařil trochu jiný věci - třeba flambovaný palačinky A taky venku a to já rád Upraveno 25. října 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 (upraveno) chci se stát vegetariánem. začnu cuketovo - kapustovým gulášem .. škoda, že vegeguru zmizík víc nefotí, inspirace by se šikla Upraveno 25. října 2021 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 před 52 minutami, Lamiczka napsal: Já zapomněl že jedeme s týmem na chalupu, tak jsem vařil trochu jiný věci - třeba flambovaný palačinky A taky venku a to já rád na hliníkový pánvi jsem se to naučil před lety v itálii - řikám tomu trhačinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 (upraveno) Wanabe-pastrami bez uzení. Nakonec to myslim nedopadlo vůbec zle. Ač do klasického pastrami má pořád daleko — lepší, než drátem do voka. Finální result padne zítra, po vychladnutí. Už ale vidim před očima sendvič do kváskového chleba, cornichonky, domácí tatarka, pořádnej špalek masa… jaaaj jak málo stačí ke štěstí. Upraveno 25. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Večeře v Jižanském stylu Grilované kuře, kukuřice, bramborovém placky Dezert z tvarohu, kaki, domácího karamelu, a chilli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Zkusme na přání sladkou challenge na víkend — ŽEMLOVKA . . . . . (jestli neklapne ani todle, už na to asi na chvilku serem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Žemlovku dam, tenhle vikend mam diky volnu pjostoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se