Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Co takhle Perlička podle Jana Punčocháře? Taky to má peří, a může to být zajímavá variace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebuď línej a zalistuj zpátky - přímo v tomhle vlákně byl tuším hned několikrát, včetně citace normované receptury pro hospody a závodní stravování od @Tom4 B)

Jinak dobrej ptáček chce i dobré (a dobře nakrájené - žádné učňem do klínu krájené “závitky” ála Lidl) maso a plnivo (zbytek vhodit a po uvaření rozmixovat v omáčce) - šidit to na vejcích, sojových babišpárcích, potření hořčiccí a poctivém orestování znamená celou práci na té dobrotě předem zahodit. 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Roman I. napsal:

No tuk vzdycky chutna. Do tohodle peres jatra, husi sadlo, slehacku na zjemneni, dietka to neni :-), ale co uz. Trosku na dobrej chleba, to nikoho nezamorduje. 

Vsak jasne a navic je podzim, takze je treba udelat si v tele zasoby na zimu :)

Domaci pastika nebo rillettes vzdycky potesi 👍

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...