Zeeberdee Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 před 33 minutami, M.K. napsal: Dobrý, ale máš se co učit... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. No to koukám....já nevím, jestli by mi to pak chutnalo...je fakt ale, že kozy já můžu.
Maxel Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 (edited) Dabl Edited December 20, 2021 by Maxel
Maxel Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 (edited) Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 20, 2021 by Maxel
JoyStick Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 Žrádlo skvělý, ale nutně potřebuju ten stůl.
Lynx12 Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 (edited) Před hodinou, Maxel napsal: Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ten "stůl" už toho má dost za sebou... asi již trvale uzemněn Dlabanec radši nebudu komentovat, páč bych si naslintal do klávesnice Edited December 20, 2021 by Lynx12
Bob Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 moc hezka zranice Maxeli Nestiham nic, tak o vikendu jen rychly safranovy rizoto s krevetama Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
krutor Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 před 1 hodinou, Maxel napsal: Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Navrhuju usporadat sraz kde nam @Maxel prichysta tento mensi dlabanec.
Maxel Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 (edited) Já sem pro každou špatnost Ačkoliv něco se už chystá, stay tuned. Véča v ryze chlapském pojetí. Děcka se ženou měly na paprice. Steak (nízký rošťák) s maldonem, houbové ragú a cherry rajčata. Asi nepovim žádnou převratnou novinku, ale už pár měsíců jedu steaky nasolené dopředu; tzv. dry brining. Je to super-simple, maso se důkladně nasolí ze všech stran a nechá v lednici. Den. Dva. Já nechávam tak ty 2-3 max. Plus pro sichr vakuuju. Úsilí minimální. Chuťový rozdíl o parník. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 20, 2021 by Maxel
Maxel Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 Ilustrativní foto staršího dry-brining steaku Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
JoyStick Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 Dělám to stejně, můžu potvrdit. To maso to vystřelí o 2 leveley jinde. A dryaging je o další 2, ale na to nemám vybavení.
Maxel Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 Jooo, dry aging. Zkusil sem jednou. Picanha 35 dní. A už se nemůžu dočkat na novou kuchyň, kde bude extra lednice (resp. vinotéka) na takovýdle experimenty Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Zeeberdee Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 búček pres noc bez kůže Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Pepino777 Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Panove nemate nekdo overeny recept na domaci baileys? Mati mi nechce pit samodomo vajecnak bo syrovy vejce. Se poseru. Zn. Specha, vcera bylo pozde.
Maxel Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Here: https://forum.chronomag.cz/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?do=findComment&comment=2744056
JoyStick Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 (edited) chybí ti tam n. nevíte někdo kde koupit nepasterovaný žloutky krom makra? náčelník by moh vědět @Maxel Edited December 23, 2021 by JoyStick
Maxel Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Čoveče nevim, to bude vědět spíš šéf @Tom4
Tom4 Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Ehh, na Štědrý den? Nemáš po ruce Bidfood, Bikos/Benstar? Kolik toho potřebuješ? A proč kromě Makra (kdyžtak ti pošlu vstup jestli nemáš svůj).
simbian Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Teď už jen do trouby a ráno je na snídani. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
JoyStick Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 @Tom4 svoje mam zlaty a stribrny, o to nejde, jen se mi nechtelo pro 1 vec jezdit do makra, nic jinyho nepotrebuju. a bohuzel nemam ani jedno nikde rozumne. Neva, tak halt makro no ¯\_(ツ)_/¯
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now