Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. 
Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. 
Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. 
Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. 

618310DA-2F77-4291-B078-833B272D640F.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Maxel napsal:

Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. 
Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. 
Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. 
Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. 

618310DA-2F77-4291-B078-833B272D640F.jpeg

Ten "stůl" už toho má dost za sebou... asi již trvale uzemněn 😀  Dlabanec radši nebudu komentovat, páč bych si naslintal do klávesnice 😉

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Maxel napsal:

Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. 
Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. 
Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. 
Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. 

 

Navrhuju usporadat sraz kde nam @Maxel prichysta tento mensi dlabanec. :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem pro každou špatnost ;)  
Ačkoliv něco se už chystá, stay tuned.

Véča v ryze chlapském pojetí. Děcka se ženou měly na paprice. 
Steak (nízký rošťák) s maldonem, houbové ragú a cherry rajčata.

Asi nepovim žádnou převratnou novinku, ale už pár měsíců jedu steaky nasolené dopředu; tzv. dry brining. Je to super-simple, maso se důkladně nasolí ze všech stran a nechá v lednici. Den. Dva. Já nechávam tak ty 2-3 max. Plus pro sichr vakuuju. 
Úsilí minimální. Chuťový rozdíl o parník. 

5ED2B39E-6FFE-4786-952C-A873C2DDC790.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...