Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Po dlouho době, něco. Jelení plátky, kořenová zelenina, baby brambor na česneku, a petrželová omáčka.

IMG_20211231_190017.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ehm. Easy :)

Koupit hotové listové kanapky — už nevim kde, myslim Lidl. Dopéct na 200st. / 10min. Nechat vychladnout. 
Výraznější Camembert nebo jiný smradlák s ušlechtilou plísní. 
Hroznové víno bez pecky. 
Pár kapek medu. 
Voala.

Jo a na koláž mi unikly sušené švestky obalené ve slanině a zapečené v troubě. 
Dělal sem prvně a pecka!

F09B2C78-8459-4629-9C81-739B4D18988C.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší tortellini a dnešní Uruguay

IMG_20220104_213015.jpg

1641320779988_compress21.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem na na tiktoku narazil na těhotnýho kuchaře, kterej má dobrý hlášky a vobčas slušný recepty, sem se nechal inspirovat na camping salát, kterej sem si teda trochu upravil a je to jakože výborný. Fotit to nebudu, kdo neví jak vypadá camping salát, nemá tu co dělat :D 

A nám se letos podařilo nanormovat salát tak, že sme ho museli dodělávat a teď mi zraje v lednici, už se těšim na víkend, udělám si taky řízeček. :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsem navaril vyvar s kusem masa, tak obed koprovka, vecer cibulacka a zitra rajska. 😀
Ke koprovce jsem ze stonku udelal koprovy olej a klasicky ho nechal v lednicce netknuty. 😀

7D6AD53B-2322-418F-A77A-0FC65897E761.jpeg

Upraveno uživatelem krutor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...