Tom4 Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Late night dinner light Tyhle noční 3xpwriemnty jsou prostě top Langoš s trhaným jazykem a koprem. Nebo langoš s tatarákem a kaviárem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Cywe trhanej jazyk vidim snad prvně v životě. Marinuješ to v něčem spešl? A vůbec, syp recept! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 jo, jazyk mi taky zajímá, miluju ho v koprovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Morgen . . . zkusím zjistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 (upraveno) S ulezelou cibulackou je to jak s gulasem . Dneska byla lepsi nez v nedeli. Upraveno 12. ledna 2022 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 chystám se na cibulačku, je potřeba koupit tu lví hlavu nebo stačí na zapečení i miska z Ikea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 To v tom jen na chvíli nažhavíš, takže by to měla vydržet, nic fancy potřeba neni. Jinak doporučuju mrknout na recept Marka Pavaly - dělám ji trochu jinak, ale zaujalo mě jak dlouho dělá tu zwibel na začátku a fakt je to rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 recepty sme projel všechny co mi to vyhodilo a asi nejvíc se mi líbil pan Cuketka, na Pavalu se podívám, díky Teď mě napadlo, co ten sýr vojet flambovací pistolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 To nejni vono. Musi to nasaknout, to chvili trva, zaroven se rozpece ten syt a trochu se zatahne ta bageta. Zkus to, sam uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 jasně, to má logiku JInak u Pavaly sme našel jen bílý AP popsanej recept ne, tak Tě poprosím o link, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Mrkni na jeho IG, tam má video i s komentářem, já mám jen screenshot (abych to nezapomněl udělat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 (upraveno) Dneska jen simple dish. Ale zejtra nastane velké vaření. Na neděli bubu chystat líčka na červeném. Pojedu podle tohodle receptu. Upraveno 14. ledna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Zapomněl sem tam lípnout hodinky, proto místo do snídaňového zátiší posílám sem. Brunch. Jamón Serano Iberico, focaccia s japonskou mayo, rajčata San Marzano. Nebe v hubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Velmi podobně, taky jsem hodziny zapomněl, takže sourdough chlebíček, krémový míchačky s ricottou a trochou šafránu, trocha strouhanýho vyzrálýho kozího italosýra a zbytkem prociuotto cotto a šampaňský. Já mysim že může bejt i hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) Velmi dobře. Bubliny to házej vo level vejš Joo to je tak, když má někdo vlastního řidiče. Jinak s tim receptem hore na beef burgundy zároveň doporučuju YT kanál Brian Lagestrom. Borec je dobře ukecanej, vodsejpá to a recepty dává hodně srozumitelně; často i s nějakou informací navíc. Dle kuchyně kolem něj zároveň sdílíme touhu po minimalismu. Líbí se mi, že většinu ingrediencí se snaží dělat home made. Připravuje tak mj. fajnový domácí pečivo. Třeba na jeho briošky se chystam, nebo rye bread na pastrami sendvič. Bomba. https://youtube.com/c/WeedsSardines Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Tak já na tu prezentaci dost seru, pro forum mi to nepřijde důležitý a hospodu furt nemám Za kanáldekl dík, ten jsem neznal, zkouknu. Na burgiňon se těšim, dělal sem ho asi 4x v životě a nikdy sem to úplně 100% netrefil, takže sem zvědavej jak se povede Tobě, páč ten skill-set máš o 2 řády jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Dřív sem to dělal docela často, ale teď už nějakou dobu ne. Proto sem sáhl po inspiraci, a nebudu to dělat “z hlavy”. Ciwe jaký 2 řády? To sem sázíš min. na stejný úrovni, ne-li vejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Ale hovnajs, proti Tobě s Tomášem sem takovej chudej příbuznej z druhýho kolene (ale děkuju, polechtals mi ego ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Uzené koleno s červeným zelím ala Zdenda Polreich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplt Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Dnes tuňák s růžičkovou kapustou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se