Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Dva dny tažená líčka, dýňové ravioli, vinná redukce, a batát./mrkvové "chipsy"

1647065668931_compress31.jpg

1647065668909_compress49.jpg

1647065668921_compress24.jpg

1647065668899_compress94.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky! Nadneseně dva dny 😁 dělám to jako svíčkovou, nechám to přes noc marinovat, peču pomalu 125°C/2,5hod, odstavím a přes noc nechám naložené v omáčce, a poslední den dopéci zase 125°C/1,5-2,5hod podle množství, a je to akorát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsou na foto všechny suroviny, a zároveň jsou použity všechny, tak nemam tucha. 
Myslel sem bacon-cheeseburger s rukolou, jalapeňo, ale asi ne. 
Vidim tam gran moravii, pomodoro, mletý… tak snad nějaká itálie, variace na sugo bolognese… ?

U nás dnes krmě ryze jednoduchá a skromná, aka francouzské brambory. 

C802561F-B9EC-4A0A-8002-CD031A0A48AA.jpeg

1E69FE05-B958-48E4-A901-C97E5C157095.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...