nizkotucnytvaroh Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 PS: Tvargle jedou furt, jen musím zjistit recept na ten kmínový chleba Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Panenka celkem vyšla. A konečně mám estetičtější talíře Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Kluci rád bych si zkusil barbecue omáčku. Samo bych rád sušená rajčata / je vhodný protlak ?/ a samo uzená sušená paprika, worchestr,sójovka a kapku chilli . Ochutnal jsem domácí barbecue omáčku k hranolkám a bylo to ,no nepřekonatelné a rád bych si to zkusil domácích podmínkách se slušnými surovinami. Rád uvítám tipy,s minimalistickými surovinami s nepřekonatelnou kvalitou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 BBQ omáčka má tři hlavní složky, základ nejčastěji z protlaku a jablečného octa; koření (hořčicové semínko, cibule, pepř, tekutý kouř) a sladidlo (cukr, med, melasa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 @bohus76Už roky dělám pomalu pečenou kližku v bbq omáčce podle Alberta, ale BBQ dělám podle Kublanky a je skvělá http://www.kublanka.cz/index/hawai_burger Kdyby Tě zajímal ta kližka, tak here: https://www.albert.cz/maso/recepty/pomalu-pecena-hovezi-klizka-v-bbq-omacce Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Já dělám domácí variaci ze šalotky/červené cibule, slaniny uzené studeným kouřem, jalapeňo papriček, uzené papriky, k tomu třtinový cukr, Worcester a Mutti pasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Burgr a koprovka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Zajímavý kombo. Ale krásná práce! Já připravil nějaký ten dlabanec a za chvilku vyrážim na picí seanci s klukama z ex-práce. Přes 10 let každej v jiné firmě, různě po republice. Přesto se nás 7 statečných dvakrát do roka pravidelně potkáváme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Piškoty handmade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 (edited) Burgr i koprovka vypadají brutálně! Já dneska day-off takže jen flákota od řezníka & Don Papa, gastronebe den odpustí snad Edited May 6, 2022 by nizkotucnytvaroh Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Dnes holandské řízky, ale bašta jak sfiň. Myslím,že nejvíc tomu prospěla ta petrželová nať dovnitř do masa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 (edited) Na nic není čas. Takže segedínský guláš bez nějakého sraní. Nakrájet cibuli, hodit do pekáčku pod gril. Jakmile se začne chytat, hodit nakrájené plecko nebo bůček.Osolit, opepřit, vrátit pod gril. Jakmile je zatažené prsknout tam rajský protlak, papriku, trochu čili, mletý kmín, trochu česneku. Část kysaného zelí. Přikrýt pekáčem.Stáhnout troubu na 140°. Podlít. Nečumět do pekáče. To je nejdůležitější. Za 3 hod. jde maso krájet lžící. vyklopit na pánev, prohřát zbytek kysaného zelí do stavu al dente, zjemnit smetanou. dobrou Edited May 7, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeeberdee Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 na Den matek rychlej misa dort s jahodama Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Naše haute cuisine, chleba samože domácí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 @M.K. Taky moje oblibena dietni pochoutka. Delali jsme par dni zpet. Btw jsem koupil spekacky co se chlubili 90 % masa a kupodivu me to uplne nenadchlo. Byly v tyhle uprave dost tuhy. Anebo uz je clovek tak zvyklej na ty sizeny. Stejne se dycky rikam jak asi chutnaly ty uplne prvni, co se objevily na Jubilejní zemské výstavě v Praze roku 1891. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Od včerejška: klobásy, bratwursty, krkovička, dnes panenka a křídla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 (edited) Philly cheesesteak sendvič. Let’s eat this thiiiiiiiiiing. Edited May 8, 2022 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Caesar s kuřecím a rajčaty san marzano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Smažená kotleta plněná sušenou šunkou a ementálem a k tomu opečená zelenina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Na véču jen rychlovka. Jamón iberico, parmazán, fíkovka a pepř. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now