nizkotucnytvaroh Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 PS: Tvargle jedou furt, jen musím zjistit recept na ten kmínový chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Panenka celkem vyšla. A konečně mám estetičtější talíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Kluci rád bych si zkusil barbecue omáčku. Samo bych rád sušená rajčata / je vhodný protlak ?/ a samo uzená sušená paprika, worchestr,sójovka a kapku chilli . Ochutnal jsem domácí barbecue omáčku k hranolkám a bylo to ,no nepřekonatelné a rád bych si to zkusil domácích podmínkách se slušnými surovinami. Rád uvítám tipy,s minimalistickými surovinami s nepřekonatelnou kvalitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 BBQ omáčka má tři hlavní složky, základ nejčastěji z protlaku a jablečného octa; koření (hořčicové semínko, cibule, pepř, tekutý kouř) a sladidlo (cukr, med, melasa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 @bohus76Už roky dělám pomalu pečenou kližku v bbq omáčce podle Alberta, ale BBQ dělám podle Kublanky a je skvělá http://www.kublanka.cz/index/hawai_burger Kdyby Tě zajímal ta kližka, tak here: https://www.albert.cz/maso/recepty/pomalu-pecena-hovezi-klizka-v-bbq-omacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Já dělám domácí variaci ze šalotky/červené cibule, slaniny uzené studeným kouřem, jalapeňo papriček, uzené papriky, k tomu třtinový cukr, Worcester a Mutti pasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Burgr a koprovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Zajímavý kombo. Ale krásná práce! Já připravil nějaký ten dlabanec a za chvilku vyrážim na picí seanci s klukama z ex-práce. Přes 10 let každej v jiné firmě, různě po republice. Přesto se nás 7 statečných dvakrát do roka pravidelně potkáváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Piškoty handmade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) Burgr i koprovka vypadají brutálně! Já dneska day-off takže jen flákota od řezníka & Don Papa, gastronebe den odpustí snad Upraveno 6. května 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Dnes holandské řízky, ale bašta jak sfiň. Myslím,že nejvíc tomu prospěla ta petrželová nať dovnitř do masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 (upraveno) Na nic není čas. Takže segedínský guláš bez nějakého sraní. Nakrájet cibuli, hodit do pekáčku pod gril. Jakmile se začne chytat, hodit nakrájené plecko nebo bůček.Osolit, opepřit, vrátit pod gril. Jakmile je zatažené prsknout tam rajský protlak, papriku, trochu čili, mletý kmín, trochu česneku. Část kysaného zelí. Přikrýt pekáčem.Stáhnout troubu na 140°. Podlít. Nečumět do pekáče. To je nejdůležitější. Za 3 hod. jde maso krájet lžící. vyklopit na pánev, prohřát zbytek kysaného zelí do stavu al dente, zjemnit smetanou. dobrou Upraveno 7. května 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 na Den matek rychlej misa dort s jahodama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Naše haute cuisine, chleba samože domácí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 @M.K. Taky moje oblibena dietni pochoutka. Delali jsme par dni zpet. Btw jsem koupil spekacky co se chlubili 90 % masa a kupodivu me to uplne nenadchlo. Byly v tyhle uprave dost tuhy. Anebo uz je clovek tak zvyklej na ty sizeny. Stejne se dycky rikam jak asi chutnaly ty uplne prvni, co se objevily na Jubilejní zemské výstavě v Praze roku 1891. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Od včerejška: klobásy, bratwursty, krkovička, dnes panenka a křídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Philly cheesesteak sendvič. Let’s eat this thiiiiiiiiiing. Upraveno 8. května 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Caesar s kuřecím a rajčaty san marzano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Smažená kotleta plněná sušenou šunkou a ementálem a k tomu opečená zelenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Na véču jen rychlovka. Jamón iberico, parmazán, fíkovka a pepř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se