Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

Fajnový kombo!

Já dnes nevařil, když teda nepočítam řízky pro fachmany, a asi dam teď celkově chvíli voraz; min. než se přestěhujeme. 
Na závěr dne tak jen belgické hrany a dvě řezaný na zámku Ctěnice. 

0CC098DD-213E-4A67-92DC-5D984E8CEACA.jpeg

Edited by Maxel
Link to comment
Share on other sites

Po vikendovem vobžerství jsem dnes obědval restovane fazolky jen cibulka, sul, pepr a balsamiko a rane brambory na loupačku s maslem. Z pole, ne z Maroka. 🙂. Skvost. Skvělá jemná chuť potravin, co je nemučili v supermarketu.

BEFCC790-1985-4ECD-88DA-0432A631C56D.jpeg

 

Edited by Roman I.
Link to comment
Share on other sites

Borci, dotaz. Před dokončením Maxelovic výpečků (kilo masa, kilo cibule) bych rád přidal na dodělání brambory. V mé troubě peču 3 hod na 150 zakryté, 2 hod na 170 odkryté. Bude těm bramborám poslední hodina (brambory na relativně malé kousky) stačit?

Link to comment
Share on other sites

Hodina jim bude určitě stačit. Dělam to taky tak. Jen bych je dal nejdřív na cca 45min. zakryté, nechal udělat do měka, vyndal bokem a pak je tam vrátil na posledních ~20min. na maso už odkryté — na barvu a kůrku. 

Edited by Maxel
Link to comment
Share on other sites

Určitě, máte nakoupeny balíky akcií ČEZu a takhle podprahově píšete na ty internety aby lidi pálili ty elektrony a zvyšujete si hodnotu portfólia. Vás mám voba prokouknutý holomci 😃

:cheers:

Link to comment
Share on other sites

V 11. 6. 2022 v 15:10, Maxel napsal:

Špízy (nebo jak se u nás na jihu řiká ražniči), grenaille ve slupce s pažitem a domácí tatar. 

CBFDD196-205E-4D31-9FA7-7E87F0725894.jpeg

Už se to chystá to ražniči, mlask 

IMG_20220625_100843.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...