Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Po vikendovem vobžerství jsem dnes obědval restovane fazolky jen cibulka, sul, pepr a balsamiko a rane brambory na loupačku s maslem. Z pole, ne z Maroka. 🙂. Skvost. Skvělá jemná chuť potravin, co je nemučili v supermarketu.

BEFCC790-1985-4ECD-88DA-0432A631C56D.jpeg

 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borci, dotaz. Před dokončením Maxelovic výpečků (kilo masa, kilo cibule) bych rád přidal na dodělání brambory. V mé troubě peču 3 hod na 150 zakryté, 2 hod na 170 odkryté. Bude těm bramborám poslední hodina (brambory na relativně malé kousky) stačit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodina jim bude určitě stačit. Dělam to taky tak. Jen bych je dal nejdřív na cca 45min. zakryté, nechal udělat do měka, vyndal bokem a pak je tam vrátil na posledních ~20min. na maso už odkryté — na barvu a kůrku. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě, máte nakoupeny balíky akcií ČEZu a takhle podprahově píšete na ty internety aby lidi pálili ty elektrony a zvyšujete si hodnotu portfólia. Vás mám voba prokouknutý holomci 😃

:cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...