Maxel Posted June 11, 2022 Report Share Posted June 11, 2022 Špízy (nebo jak se u nás na jihu řiká ražniči), grenaille ve slupce s pažitem a domácí tatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted June 11, 2022 Report Share Posted June 11, 2022 Vcera Prazma s Belugou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Po nějaké době zas pomučim flákotu v pláštěnce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Operation finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Mňam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Dneska teleci, brambory na grilu a salat. Super to bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Dneska jsme zkusili Ratatui k pstroužkům a hrozně dobrý.. budrm dělat častěji! A krásně to vonělo K tomu pistáciovej cheese.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 (edited) Fajnový kombo! Já dnes nevařil, když teda nepočítam řízky pro fachmany, a asi dam teď celkově chvíli voraz; min. než se přestěhujeme. Na závěr dne tak jen belgické hrany a dvě řezaný na zámku Ctěnice. Edited June 18, 2022 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 (edited) Po vikendovem vobžerství jsem dnes obědval restovane fazolky jen cibulka, sul, pepr a balsamiko a rane brambory na loupačku s maslem. Z pole, ne z Maroka. . Skvost. Skvělá jemná chuť potravin, co je nemučili v supermarketu. Edited June 19, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Toho znám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Borci, dotaz. Před dokončením Maxelovic výpečků (kilo masa, kilo cibule) bych rád přidal na dodělání brambory. V mé troubě peču 3 hod na 150 zakryté, 2 hod na 170 odkryté. Bude těm bramborám poslední hodina (brambory na relativně malé kousky) stačit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 (edited) Hodina jim bude určitě stačit. Dělam to taky tak. Jen bych je dal nejdřív na cca 45min. zakryté, nechal udělat do měka, vyndal bokem a pak je tam vrátil na posledních ~20min. na maso už odkryté — na barvu a kůrku. Edited June 19, 2022 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Veliké díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 5 hodin? Kremace? Půl napůl s cibulí to musí být sladké jaxviňa? Jinak brambory při 170 jsou záležitost lehce přes půl hodiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Hele, taky jsem si říkal, proč se to dělá tak dlouho oproti origo receptuře, ale zkrátka to takhle vychází. Třeba blbej teploměr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Určitě, máte nakoupeny balíky akcií ČEZu a takhle podprahově píšete na ty internety aby lidi pálili ty elektrony a zvyšujete si hodnotu portfólia. Vás mám voba prokouknutý holomci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 (edited) Já to jedu 2h na stopade zakryté, a cca hodinu fojr na dvě kila odkryté s občasným promícháním. Bavím se o cca 3/4–1kg masa, cibule tak 1/3 z toho. Edited June 19, 2022 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Zbyla kachna od obeda, tak jsem udelal wok Musela prijit odmena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 V 11. 6. 2022 v 15:10, Maxel napsal: Špízy (nebo jak se u nás na jihu řiká ražniči), grenaille ve slupce s pažitem a domácí tatar. Už se to chystá to ražniči, mlask Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 @bohus76 Pěkně! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now