cuborg Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 Dnes kuře s římským kmínem, koriandrem a česnekem, k tomu tabouleh, vlažný salát z pečené mrkve (majoneza, česnek a uzená paprika) a možná zbytečně rýže.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 Dneska jen tak vyklusávam s vinnou klobásou, br.kaší a rajčákem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 Na večer jsme ještě spíchli tvarohové rohlíčkySent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Včera sem dělal burgery, upekl jsem si vlastní bulky, a protože bylo dost těsta tak sem na dneska udělal housky z jednoho pramene a po tom co sem video shlédnul tak 20 sem to konečně pochopilA v tom teple to kynulo jak v Hrnecku var Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazdiq Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Doenjang Jjigae Prvy pokus, a dobrá rychlovka, idealne jedlo na prechladnutie. Extra chilli pre extra vysledky odporúčam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Rychlý dotaz. Koupil jsem v řeznictví krásný bůček, hodně libový. Láká mě představa hodit na gril. Kdybych dělal špízy, marinované (Sojovka, cukr, čili, zázvor, česnek), myslíte si,Že by mu pomohlo ho krátce v té marinádě předvařit? A potom dotáhnout na grilu. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Já bych určitě předvařil. Cukr + sojovka = bude se to na grilu celkem rychle připalovat. Proto bych s tim šel na gril až na dotažení na barvu. Jinak se vlastně chystam na něco podobnýho. Porát na mě na FB skáčou videa s čínskym chefem, kde se bůček právě vaří-táhne v dost podobný marinádě, tak to chci prubnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milda21 Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Dám to sem, třeba někdo využije. https://www.pottenpannen.cz/p/zwilling-sada-3-nozu-gourmet-kucharsky-nuz-platkovaci-a-spikovaci-nuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 V 25. 7. 2022 v 11:50, gazdiq napsal: Doenjang Jjigae Prvy pokus, a dobrá rychlovka, idealne jedlo na prechladnutie. Extra chilli pre extra vysledky odporúčam. jo takovýhle papky já můžu už jsem čekl ingredience a recept.. tu: https://www.koreanbapsang.com/beef-doenjang-jjigae/ tak uvidím jestli se dokopu... jen koupit ty dve pasty (sojovou a hot pepper) a jinak by mělo být vše dostupný Možná houby bych tam ještě šoupl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Rychlý dotaz. Koupil jsem v řeznictví krásný bůček, hodně libový. Láká mě představa hodit na gril. Kdybych dělal špízy, marinované (Sojovka, cukr, čili, zázvor, česnek), myslíte si,Že by mu pomohlo ho krátce v té marinádě předvařit? A potom dotáhnout na grilu. DěkujiAhoj, zkus mrknout na youtube na český kanál “Pipmaster”… stopro už bůček dělal.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazdiq Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 před 5 hodinami, Spongebob napsal: jo takovýhle papky já můžu už jsem čekl ingredience a recept.. tu: https://www.koreanbapsang.com/beef-doenjang-jjigae/ tak uvidím jestli se dokopu... jen koupit ty dve pasty (sojovou a hot pepper) a jinak by mělo být vše dostupný Možná houby bych tam ještě šoupl. ja som tam pouzil normalne šampiony, mam aj shitake, ale z tych varim ramen, Inak miesto octu co je v niektorych receptoch odporucam tam dat normalne kimchi na okyslenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Dnes cikánská pečeně ( může se to vůbec ještě říkat tak veřejně? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 hmm,nevím,nevím (ale romská pečeně jsem zatím neslyšel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Dnes je to problém být genderově neutrální Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 No, pokud jsi se zamýšlel nad tím, zdali cikánská pečeně je pečení z cikána, z cikánky, či z cikáněte, pak Tvá poznámka o složitosti genderově neutrálního přístupu je zcela na místě. Myslím však, že se o tuto problematiku nejednalo, spíše se Ti hlavou míhala pečeně romská. V tuto chvíli je problém spíše v rovině rasově-sociální. Bohušu, nepleť si cizí termity, nebo se Ti to vrátí jako buzerant .... EDIT: Jo, a dobrou chuť! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Je pravda,že není potřeba se v tom babrat, nebo by se to zase mohlo nějak " zvrtnout". Byl to jen momentální povzdech,že by nás nemusely čekat klidné zítřky, když se budeme tahat o slovíčka. Také Vám všem přeju dobrou chuť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Cikánka epesni U nás genderově naprosto nudnej provensál, neboli kuřecí roláda s játrovou fáší a iberijským špekem, k tomu obyč. hrany z trouby a omáčka s provensálským kořením. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Dneska holanďan a brambory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 V 26. 7. 2022 v 11:59, Maxel napsal: … Jinak se vlastně chystam na něco podobnýho. Porát na mě na FB skáčou videa s čínskym chefem, kde se bůček právě vaří-táhne v dost podobný marinádě, tak to chci prubnout. In progress… Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 Dobra byla vecere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now