Maxel Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Aspoň nějak produktivně využít volníčko nadělené strejdou covidem. Nakládané okurky na rozlučku s kolegy na konci srpna. K tomu bude momofuku bůček a kváskový chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Chlape, se mi udělalo normálně zle při pohledu na zavařovací sklenice. Já to mám trochu jako hobby, ale letos jsem to přehnal. Začalo to okurkama, kdy jsem si v Hradci Pileticích objednal 10 kg malých zavařovaček, přede mnou paní kupovala 15 kg a já si řek, když ty bábo 15, tak já taky 15. A v ten moment se ze mě stal FFB Fanatic Fruta boy. Manželka šílí, ale já jsem jak v transu. Naštěstí je teď u móře, tak mi do toho nemůže kecat, ale jsem na pokraji vyčerpání . Takže 40 velkých sklenic okurek, 4 litry borůvkové šťávy, 17x jahodové marmelády, 30 meruňkové, 28 borůvkové, 8 pečený čaj ze švestek, 17 povidla, 6 angreštová LE (dělám každý rok jeden džemový punk - letos s kajenským pepřem, 17 tomatové sugo a 8 velkých sklenic lečo. Naložených 8 litrů třešní ve vodce, 8 litrů borůvek v kapitánoj Morgenoj, 1,5 l ořechovky. Začínají dozrávat chilli, takže budou nakládaná jalapeńa, z habanera dělám s octem a solí takovou řekl bych tinkturu, pak tam je ještě cayenne, vezena piperka a ještě cosi. A dva stromy obsypaných pozdních švestek, o jabkách nemluvím (chtěl bych vyzkoušet domácí jablečný ocet). Jo a díky super krouhači se mi podařilo si zaříznout pěkně prst, a když se to skoro zhojilo, tak jsem si do toho místa dnes zajel znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 SELIKO Roman! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Tvl, když jsem tě povzbuzoval ať se toho nebojíš tak jsem netušil že se jako úplně utrhneš řetězu Ten kvasící květák - jak na něj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Květák, česnek, feferonka, okurka na kvasak, vinne listy, sul, pepr, bobkovy list a nove koreni.nekolik dni na teple, pak lednicka. Ja v podstate kvasim podle zkvaseno.cz. Super stranka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Pečený čaj ze švestek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 (upraveno) Jj, nahrubo nasekane svestky, par hrusek, cukr, hrebicek, skorice. Nekdo dava i badyan Na plech 2 pecici papiry, kasi tam jebnout a upect do pozadovane konzistence. Troubu vyhulit. Zalit rumem a do skla. Foto 4 a 5 Upraveno 13. srpna 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 @Roman I. Slušný čoveče! Pro mě to byla letošní prvotina v takovém množství, u tebe by šlo o zanedbatelnou prkotinu Máš můj obdiv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Jj, nahrubo nasekane svestky, par hrusek, cukr, hrebicek, skorice. Nekdo dava i badyan Na plech 2 pecici papiry, kasi tam jebnout a upect do pozadovane konzistence. Troubu vyhulit. Zalit rumem a do skla. Foto 4 a 5Teda. Jak se to konzumuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Uděläš z toho horký nápoj a vypiješ to, normálně hubou. Já si přidávám ještě víc rumu. Takže horkej gog s kompotem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Ahaa. To bych někdy rád zkusil. Listopadové upršené odpoledne to může docela rozsvitit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Rad by som nieco viac pridal z mojej prace a kludne aj recepty)) len ak by bol zaujem) ale par fotiek pridam) aj Langos po mojom)ktory si aj doma mozete pripravit) Kedze pracujem ako sefkuchar) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Ty kraso, to vypada strasne! Bez urazky, fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Před hodinou, Micey napsal: Ty kraso, to vypada strasne! Bez urazky, fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 A co tam je? Ja se nejdriv uplne lekl, ze je to nasladko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 před 2 minutami, Micey napsal: A co tam je? Ja se nejdriv uplne lekl, ze je to nasladko:) Kacka trhana, cibula, cervena kapusta, dula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 (upraveno) jak jsme doma jen se synkem, dali jsme si závazek, že vymeteme ledničku a nebudeme nic kupovat. Ale vzhledem k tomu, že nejsme líný se dobře nažrat a kupujeme většinou celkem dobrý jídlo, tak dnešní zbytkový oběd byl tento. Z farmy rané brambory, bílá cibule, koložvárská slanina, klobáska, smetana, domácí vajíčka, salát, okurka, kopr, olivový olej, česnek a vlastnoručně dělaný jogurt. Na másle opečená předvařená kukuřice. A voilá: Zapečené brambory... S Plzní Upraveno 14. srpna 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Buratta, san marzano, bazalka ze zahrádky, ančovičky a spokojenej ještě to zaleju dobrým evoo a hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Holanďáky z mangalice, mačkambory, salát s vinegret zálivkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 V 13. 8. 2022 v 1:04, Roman I. napsal: Chlape, se mi udělalo normálně zle při pohledu na zavařovací sklenice. Já to mám trochu jako hobby, ale letos jsem to přehnal. Začalo to okurkama, kdy jsem si v Hradci Pileticích objednal 10 kg malých zavařovaček, přede mnou paní kupovala 15 kg a já si řek, když ty bábo 15, tak já taky 15. A v ten moment se ze mě stal FFB Fanatic Fruta boy. Manželka šílí, ale já jsem jak v transu. Naštěstí je teď u móře, tak mi do toho nemůže kecat, ale jsem na pokraji vyčerpání . Takže 40 velkých sklenic okurek, 4 litry borůvkové šťávy, 17x jahodové marmelády, 30 meruňkové, 28 borůvkové, 8 pečený čaj ze švestek, 17 povidla, 6 angreštová LE (dělám každý rok jeden džemový punk - letos s kajenským pepřem, 17 tomatové sugo a 8 velkých sklenic lečo. Naložených 8 litrů třešní ve vodce, 8 litrů borůvek v kapitánoj Morgenoj, 1,5 l ořechovky. Začínají dozrávat chilli, takže budou nakládaná jalapeńa, z habanera dělám s octem a solí takovou řekl bych tinkturu, pak tam je ještě cayenne, vezena piperka a ještě cosi. A dva stromy obsypaných pozdních švestek, o jabkách nemluvím (chtěl bych vyzkoušet domácí jablečný ocet). Jo a díky super krouhači se mi podařilo si zaříznout pěkně prst, a když se to skoro zhojilo, tak jsem si do toho místa dnes zajel znova. Tvl. respekt. Jsi jak moje máma v nejlepší formě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se