Bob Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Před hodinou, Bert napsal: Držím palce. Pak si rád poslechnu, jak brzdíš teplotu. Snazim se to udrzet do 50 stupnu a aby to zaroven nezhaslo, je to honicka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Kanadská einpánev, aka poutine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Pěkná pánvička Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Helmut, was für ein tolles Essen! Gratuliere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Danke schön! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubS Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 (edited) To vypadá parádně Poprosím o postup nebo kde jsi čerpal inspiraci. Edited October 18, 2022 by JakubS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 taková kalorická pánev trošku ale! samozřejmě bych to taky celý sežral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 @JakubS Když si normálně vygooglíš "poutine", vyjede ti základní postup. Já k tomu akorát přidal trochen kukuřice, křupavé slaniny a navrch pažitku. @Spongebob Je to menší kalorická bomba. Taky to bylo pro 4 strávníky Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 před 19 minutami, honza71 napsal: Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha. Jeste jsem zapomnel - v Praze v Karline je bistro Garage, kde dela jeden Kanadak, co tu zapustil koreny, moc dobry poutine na hafo zpusobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Dýňovka s kardamonem, zázvorem a kokosovým mlékem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Dnes bude živáňská pečeně z trouby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Dneska jsem dělal tureckou pide s kuřecím masem, sýrem tulum a kořením baharat Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 dokonalá snídaně. rozpečený romadur, pepř, tabasco, jalapeňos, chléb, kozí máslo, pažitka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 Dnes krůtí roláda s náplní ze sušených rajčat, oliv, kaparů, česneku a mozarellou zabalená ve schwarzwaldské šunce.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 (edited) Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu... (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...) Edited October 26, 2022 by Lynx12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu... (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 před 56 minutami, cuborg napsal: Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck! Sent from my iPhone using Tapatalk Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 před 4 hodinami, Moty napsal: Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá Já papiňáku stále vzdoruju klasickej guláš z kližky táhnu tak 4-5 hodin a taky se maso rozpadá mě ten čas neva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now