Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

před 19 minutami, honza71 napsal:

Poutine je dobra "prasarnicka", ale podobne jako z frittaty me po tom vzdycky pali zaha.

 

Jeste jsem zapomnel - v Praze v Karline je bistro Garage, kde dela jeden Kanadak, co tu zapustil koreny, moc dobry poutine na hafo zpusobu.

Link to comment
Share on other sites

Dnes krůtí roláda s náplní ze sušených rajčat, oliv, kaparů, česneku a mozarellou zabalená ve schwarzwaldské šunce.
8dff2e4bcb1f3823d1ad2d8d4cacd61c.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu...  (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)

Edited by Lynx12
Link to comment
Share on other sites

Přátelé, mám v mrazáku daňka a chystám se o víkendu na daňčí guláš... nikdy jsem ze zvěřiny nevařil a budu vděčný za každou radu...  (jistě, vygooglit si můžu cokoli-a mám vygoogleno, nicméně mám rád osobnější nápovědu...)

Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

před 56 minutami, cuborg napsal:


Já když naposled dělal dančí guláš, tak jsem to trápil sedm hodin na plotně, takže si nic moc jinýho neplánuj emoji28.png ale bude to asi kus od kusu a podle druhu masa. Jinak doporučuju jalovec, bobkový list, česnek, tymián a nové koření, postup jak klasickej guláš…cibule, maso, zarestnout protlak a papriku, podlít červeným vínem a hovězím vývarem. Dá se to i píct třeba v litinovým hrnci když se ti s tím nechce extra s*át. Good luck!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky

Link to comment
Share on other sites

před 4 hodinami, Moty napsal:

Já bych použil papiňák, dělám v něm guláš i vařím maso na rajskou a maso se dycky rozpadá

Já papiňáku stále vzdoruju 🙂 klasickej guláš z kližky táhnu tak 4-5 hodin a taky se maso rozpadá 🙂 mě ten čas neva

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...