Maxel Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Trochu mi do toho vlezlo vrtání nových polic, které se ukázalo být větší výzvou, než si běžný český mekgajvr uměl přiznat. Tudíž z oběda je brzká večeře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 V 17. 11. 2022 v 9:06, Tom4 napsal: na půl kila mouky sotva jeden rohlík dal jsem 4 .. dík za obširný pohled na problematiku. ještě to teda zkusím, naposled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 19, 2022 Report Share Posted November 19, 2022 (edited) Grilovaná panenka s česnekovou solí, fazolky na slanině, pečené grenaille a gravy. Edited November 19, 2022 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 19, 2022 Report Share Posted November 19, 2022 Zítřejší oběd založen. See ya in 8hrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 20, 2022 Report Share Posted November 20, 2022 Operation finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted November 20, 2022 Report Share Posted November 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted November 23, 2022 Report Share Posted November 23, 2022 Konečně jsem se odvážil na sekačku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atim Posted November 23, 2022 Report Share Posted November 23, 2022 Máš ji nádhernou! Dělnická šunka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Dnes jsem vařil s dětma, takže žádné High tech jídlo, jen plecko na zelenině s mackanými bramborami s cibulkou a hovězí vývar se zeleninou. Super to bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.s Posted November 27, 2022 Report Share Posted November 27, 2022 Dotaz k fermentaci. Kde a jaké kupujete chilli do kimči? Něco sem pohledal, ale než to objednám, raději se zeptám. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted November 27, 2022 Report Share Posted November 27, 2022 (edited) @michal.sJe to sušený chilli označovaný gochu (případně gochugaru), který skoro nepálí (ještě míň než jalapeño), takže se ho tam dává hodně. Navíc má lehce zauzenou chuť. Zkoušel jsem to nahrazovat, ale výsledek pak stojí za vyližprdel. Když projdeš tohle vlákno, už jsem tu na nějaký konkrétní odkazoval. A myslím že ještě @Roman I.. EDIT: Mělo by to bejt tohle: https://koreni.heureka.cz/nong-shim-chilli-prasek-na-kimchi-gochugaru-500-g/#prehled/ Edited November 27, 2022 by M.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.s Posted November 27, 2022 Report Share Posted November 27, 2022 (edited) Dík, to co píšeš vím. Ale při procházení e-shopu jsem narazil, ze spoustu druhu nemají skladem. A nerad bych objednal něco špatně. https://www.chopsticks.cz/imgane-chilli-prasek-na-kimchi--gochugaru--500g/ Mám vybrány tento. Edited November 27, 2022 by michal.s Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted November 27, 2022 Report Share Posted November 27, 2022 Po dlouhé době trocha času něco uklohnit, panenka naložená v lanýžovém oleji s bylinkami, houbová omáčka ze shimeji, salát z rozvařených špenátových noků, a hořčičné microgreens. Panenka byla na přání polovičky well done, a umělé světlo tomu taky nepřidalo, ale mám radost, že se našel čas Hezkou neděli všem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 29, 2022 Report Share Posted November 29, 2022 @nizkotucnytvaroh U nás se taky panenka peče durch. Želbohu. A popravdě chutná pořád skvěle. Každopádně pěknej talíř Kotleta z přeštíka na houbách s pancettou, pečené grenaille, škvarky z ořezaného tukového krytí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted December 1, 2022 Report Share Posted December 1, 2022 Po předchozích fotkách to bude skoro rouhání, ale játra na slanině (a vnitřnosti celkově) mě asi nikdy nevomrzí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 2, 2022 Report Share Posted December 2, 2022 Start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabak Posted December 3, 2022 Report Share Posted December 3, 2022 V 1. 12. 2022 v 21:12, M.K. napsal: Po předchozích fotkách to bude skoro rouhání, ale játra na slanině (a vnitřnosti celkově) mě asi nikdy nevomrzí... Uzasny, delala mama. Poprosim o recept, s varenim jsem na zacatku, ale nekdy se zacit musi...diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted December 3, 2022 Report Share Posted December 3, 2022 před 22 hodinami, Tom4 napsal: Start. Taky už to frčí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 3, 2022 Report Share Posted December 3, 2022 Už jsem taky začal. No, vlastně teda jen ochutnávám ingredience, no tedy vlastně jen jednu. Tedy abych byl přesný, tak spíše upíjím, no ale uznejte, rum k Vánocům přeci patří! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted December 3, 2022 Report Share Posted December 3, 2022 Ja delam BBG bucek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts