Maxel Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Bůček to byl. Den dopředu nasolený. Utopenci fajnový Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Tady se jedou zase dobroty ! Já zkoušel dnes Bhut Yolakia papričku s kozím sýrem, a ani na tu fotku jsem neměl po ochutnání Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 Dneska v lehkym jůesej stylu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 Pappardelle na kari s kuřecím. Těstoviny snad ani nejde blejknout vábně v domácích podmíkách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 V 14. 12. 2022 v 23:12, Maxel napsal: Dneska v lehkym jůesej stylu. Jak se ta “kundurice” ji, drzis vidlickou a oskrabujes nozem zrnicka nebo je tolerovano vzit do ruky a ohryzavat? ja v jedne restauraci zazil pana exprezidenta VK a ten si k tomu zavolal obsluhu at mu to obere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 VK byl dycky trochu jinej Normálně na prasáka ruční práce. Ono seš stejně zaprasenej od obírání křídel, tak co už. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 Jak se ta “kundurice” ji, drzis vidlickou a oskrabujes nozem zrnicka nebo je tolerovano vzit do ruky a ohryzavat? ja v jedne restauraci zazil pana exprezidenta VK a ten si k tomu zavolal obsluhu at mu to obere Kukuřice je hlavně strašně levicový pokrm a divím se, že byl člověk jeho morálního kreditu vůbec ochoten zajít až tak daleko Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 Hehe . . . ohryzávačka bez špinavých rukou Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 Pro změnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Na kukurici mame doma tyhle mrchy, bo decka ji maj radi a rvat to toho spejle je strasnej voser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Fógle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Dneska jsem si udělal buřty na černém pivě inspirované Těhotným kuchařem a nebe v hubě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 V 14. 12. 2022 v 23:12, Maxel napsal: Dneska v lehkym jůesej stylu. Cim ty kridla matlas? Ja dnes dokoupil Franka, ten mi prijde nejlepsi, ale klidne nahod alternativu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 19, 2022 Report Share Posted December 19, 2022 @warann Dal jsem tudle na buffalo wings, smíchanou s medem, sojovkou a česnekovou pastou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 19, 2022 Report Share Posted December 19, 2022 A dneska jen simple zobačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 před 21 hodinami, Maxel napsal: A dneska jen simple zobačka. to je pro kolik lidí? 8? .. ale paráda, tyhle ‘prkýnka’ miluju.. hele, jakej děláš brsalát? něco jako forejt, mraky ingrediencí, nebo spíš jednoduchej, osvědčenej recept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 S tim brsalatem, ja kdysi udelal videnskej, hezky z kerkovskejch rohlicku a uz nikdo doma nechce jinak. Je to lehci, bez majo, ke smazeny rybe ta nakyselost skvele de.. a uz sem to tady asi psal:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 (edited) @montemar Pro 2 dospělý, a něco zobly i děcka Jinak salát sem za ty roky docela vyladil, a skončil u — řekl bych — vlastně dost tradičního. Dřív jsem přidával jabko, což je chuťově pořád dobrý, ale výrazně rychlejc se pak kazí. Pak byly jednu dobu snahy to odlehčit, takže sem mayo dával napůl s jogurtem. Ale to už taky nedělam, bo na to množství salátu, co spořádáme, těch pár kcal navíc… yebat. Takže dělam klasiku. Brambory jako Micey keřkovské rohlíky, mayo Heinz, horčici medový dijon, mrkev/petržel, bílou cibuli, hrášek, okurky mam domácí, vajíčko vařený spíš míň; ne do mrtva. Co mi do salátu naopak nesmí, je jakákoliv forma uzeniny. Je to příloha k masu, tak co do toho budu sr*t ještě šunku. Edited December 20, 2022 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 Před hodinou, Maxel napsal: @montemar Pro 2 dospělý, a něco zobly i děcka Jinak salát sem za ty roky docela vyladil, a skončil u — řekl bych — vlastně dost tradičního. Dřív jsem přidával jabko, což je chuťově pořád dobrý, ale výrazně rychlejc se pak kazí. Pak byly jednu dobu snahy to odlehčit, takže sem mayo dával napůl s jogurtem. Ale to už taky nedělam, bo na to množství salátu, co spořádáme, těch pár kcal navíc… yebat. Takže dělam klasiku. Brambory jako Micey keřkovské rohlíky, mayo Heinz, horčici medový dijon, mrkev/petržel, bílou cibuli, hrášek, okurky mam domácí, vajíčko vařený spíš míň; ne do mrtva. Co mi do salátu naopak nesmí, je jakákoliv forma uzeniny. Je to příloha k masu, tak co do toho budu sr*t ještě šunku. dík. zkusim to podle tebe, a jestli to bude na ho..o, už nikdy si nevotevřu kulivlákno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 Domluveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts