Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

Tady se jedou zase dobroty !🔥 Já zkoušel dnes Bhut Yolakia papričku s kozím sýrem,  a ani na tu fotku jsem neměl po ochutnání 😁

Link to comment
Share on other sites

V 14. 12. 2022 v 23:12, Maxel napsal:

Dneska v lehkym jůesej stylu. 

9021877C-2E88-4F09-B01D-713C2534E41C.jpeg

Jak se ta “kundurice” ji, drzis vidlickou a oskrabujes nozem zrnicka nebo je tolerovano vzit do ruky a ohryzavat?

ja v jedne restauraci zazil pana exprezidenta VK a ten si k tomu zavolal obsluhu at mu to obere 😉

Link to comment
Share on other sites

Jak se ta “kundurice” ji, drzis vidlickou a oskrabujes nozem zrnicka nebo je tolerovano vzit do ruky a ohryzavat?
ja v jedne restauraci zazil pana exprezidenta VK a ten si k tomu zavolal obsluhu at mu to obere

Kukuřice je hlavně strašně levicový pokrm a divím se, že byl člověk jeho morálního kreditu vůbec ochoten zajít až tak daleko


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

před 21 hodinami, Maxel napsal:

A dneska jen simple zobačka. 

3B7F4679-B810-4F24-B139-9AD70CA5C39C.jpeg

to je pro kolik lidí? 8? 🤔

.. ale paráda, tyhle ‘prkýnka’ miluju.. 🥰

hele, jakej děláš brsalát? něco jako forejt, mraky ingrediencí, nebo spíš jednoduchej, osvědčenej recept

Link to comment
Share on other sites

@montemar Pro 2 dospělý, a něco zobly i děcka :) 

Jinak salát sem za ty roky docela vyladil, a skončil u — řekl bych — vlastně dost tradičního. Dřív jsem přidával jabko, což je chuťově pořád dobrý, ale výrazně rychlejc se pak kazí. Pak byly jednu dobu snahy to odlehčit, takže sem mayo dával napůl s jogurtem. Ale to už taky nedělam, bo na to množství salátu, co spořádáme, těch pár kcal navíc… yebat. 
Takže dělam klasiku. Brambory jako Micey keřkovské rohlíky, mayo Heinz, horčici medový dijon, mrkev/petržel, bílou cibuli, hrášek, okurky mam domácí, vajíčko vařený spíš míň; ne do mrtva. 
Co mi do salátu naopak nesmí, je jakákoliv forma uzeniny. Je to příloha k masu, tak co do toho budu sr*t ještě šunku. 

Edited by Maxel
Link to comment
Share on other sites

Před hodinou, Maxel napsal:

@montemar Pro 2 dospělý, a něco zobly i děcka :) 

Jinak salát sem za ty roky docela vyladil, a skončil u — řekl bych — vlastně dost tradičního. Dřív jsem přidával jabko, což je chuťově pořád dobrý, ale výrazně rychlejc se pak kazí. Pak byly jednu dobu snahy to odlehčit, takže sem mayo dával napůl s jogurtem. Ale to už taky nedělam, bo na to množství salátu, co spořádáme, těch pár kcal navíc… yebat. 
Takže dělam klasiku. Brambory jako Micey keřkovské rohlíky, mayo Heinz, horčici medový dijon, mrkev/petržel, bílou cibuli, hrášek, okurky mam domácí, vajíčko vařený spíš míň; ne do mrtva. 
Co mi do salátu naopak nesmí, je jakákoliv forma uzeniny. Je to příloha k masu, tak co do toho budu sr*t ještě šunku. 

dík. zkusim to podle tebe, a jestli to bude na ho..o, už nikdy si nevotevřu kulivlákno 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...