Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

Po českých dnech to pošlu směr Itálie. Moje mostfav pizza, sýrová na smetanovém základu. A když sýr, tak hodně; i druhů. Šest. 
Mascarpone. Parmazán. Vyzrálá mozzarella. Čedar. Gruyére. Gorgonzola. 
Navrch čerstvě mletý pepř. 

9B3EBA3C-C64A-433D-9B2D-EDEF10B529B7.jpeg

FC4F9490-0DAC-420F-B604-DC23E4558728.jpeg

1D204DCA-3AAB-42E2-B755-9B0B6EDDA93D.jpeg

Link to comment
Share on other sites

před 59 minutami, Maxel napsal:

Po českých dnech to pošlu směr Itálie. Moje mostfav pizza, sýrová na smetanovém základu. A když sýr, tak hodně; i druhů. Šest. 
Mascarpone. Parmazán. Vyzrálá mozzarella. Čedar. Gruyére. Gorgonzola. 
Navrch čerstvě mletý pepř. 

9B3EBA3C-C64A-433D-9B2D-EDEF10B529B7.jpeg

FC4F9490-0DAC-420F-B604-DC23E4558728.jpeg

1D204DCA-3AAB-42E2-B755-9B0B6EDDA93D.jpeg

dost dobrý! 

Link to comment
Share on other sites

Takové to chlapecké odpoledne 😁 hovězí Sutcha, smetanový dip, a ibiškové glazé👌

IMG_20221228_142356.jpg

IMG_20221228_143537.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...