cuborg Posted January 19, 2023 Report Share Posted January 19, 2023 Za mne jednoznačně Bystročické zelí, oprávněně pravidelně získávají ceny za nejlepší zelí. Co jsem jej před x lety objevil, přestal jsem sám nakládat. Díval jsem se, že by měli mít v prodeji i někde v Praze.Taky můžu jen doporučit, v Olomouci k sehnání v každé zelenině, chuťově sladší, na jemno nakrouhané a ne tak ostré. Vozil jsem to pravidelně rodičům když jsem tam chodil na UPOL, lahůdka.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Vejpečky z krkovice na cibuli a cerným pivu. K tomu zelí a noky. Dětem jsem z toho udělal trhaný maso plus domácí hrany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 před 5 hodinami, M.K. napsal: Vejpečky z krkovice na cibuli a cerným pivu. K tomu zelí a noky. Dětem jsem z toho udělal trhaný maso plus domácí hrany. když vidím ten pekáč výpečků, hned jsem si vybavil dnešní telefonát s doktorkou ohledně výsledků krve a vysokého cholesterolu mám prej jíst zdravě a za půl roku přijít na kontrolní odběr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 (edited) Dnešní oběd pita s mletým masem a zeleninou. Na véču kachní prsa se sweet sour omáčkou s mangem a limetkou. Edit: ty prsa fakt top křupavá kůžička, šťavnatý měkoučký masíčko...asi budem kupovat častěji Edited January 21, 2023 by Spongebob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 (edited) Na večer jen zobačka, zapečené nachos s trhaným bbq-vepřovým. Půlka s jalapeňo a zakyskou, půlka bez. Bašta! A dovolím si krátkou tryznu za padlé na oltář (dle mého nesmyslně vyhrocené) story se skupinou na FB. Hlavně @Tom4 a jeho kulinářské majstrštyky budou chybět! Edited January 22, 2023 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gathol Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Dělal jsem čistku v mrazáku - jehněčí kýta, kousek jelena, bůček, slanina, jehněčí žebra a kousek krůty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabak Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 V 19. 1. 2023 v 21:18, cuborg napsal: Taky můžu jen doporučit, v Olomouci k sehnání v každé zelenině, chuťově sladší, na jemno nakrouhané a ne tak ostré. Vozil jsem to pravidelně rodičům když jsem tam chodil na UPOL, lahůdka. Sent from my iPhone using Tapatalk Diky za tip, nasel jsem v Praze v Holesovicke trznici. Sice prodavaji jen v pytlicich z IKEA, ale je vyborny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuborg Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Diky za tip, nasel jsem v Praze v Holesovicke trznici. Sice prodavaji jen v pytlicich z IKEA, ale je vyborny. Umaštěnej proteklej sáček a smrádek k tomu patří Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 Dnes jídlo prostého lidu: hovězí/vepřové pelmeně vařené v zeleninovém vývaru s petrželovou natí, kvalitní slanina, šalotka, žampiony, grilovaná cherry rajčátka, mrkvový salát s ibiškovou zálivkou, a mrkvový chips ze zbytků. Překvapivě to ladí & zasytí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 Safra, jeden sem jen nakoukne a je po večeři Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Improvizované vaření/pečení na cestách. Losos s pevným bramborem, koprový dip & Hruškový štrůdl s citrónovou smetanou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Foto sem už dával, ale jen sem chtěl říct, že kroupový rizoto s lískáčema, citronem a květákem na másle děláme fakt hodně často, je to luxusní záležitost, akorát dneska ty kroupy ne a ne uvařit, tak byly víc al dente;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladino125 Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Priatelia uz to to asi bolo rozoberane, ale akosi ma neposlucha vyhladavac. Pustam sa do sous vide, vakuovacku uz mam. No mam na Vas otazku: co je lepsie kupit - ponorny ohrievac alebo nejaku formu stolneho varica, multihrniec, a pod. Alebo len zbytocne spekulujem ?Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 (edited) Je to asi otázka toho, co obecně plánuješ kuchtit. Mě osobně vyhovuje spíš ponorná varianta, protože dává flexibilitu ve velikosti a použití vhodné nádoby. A tu mam už pár let obyč z Ikea, a naprosto spoko. Edited February 1, 2023 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 miluju francouzský brambory Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Ja taky, i kdyz ty nase vypadaj uplne jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 jak jinak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Teď jsme si sedli, byl to těžký den Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 (edited) Ještě finále Edited February 10, 2023 by semi001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 A sakris, mnam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now