nizkotucnytvaroh Posted February 10, 2023 Report Posted February 10, 2023 Pečený rumpsteak, cizrnové lůžko (bílé víno, šalotka, fenykl, celer, cizrna), pečené batáty, kořenová zelenina a marinovaný fenykl & fenyklové rohlíčky, mřížkový tvarohový (nizkotucny samozřejmě) koláč s jahodovým sorbetem. Hezký víkend všem ! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Maxel Posted February 11, 2023 Report Posted February 11, 2023 (edited) @nizkotucnytvaroh Fine dining U nás dnes taky hovězí, ale jako english roast. See you in 3hrs. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited February 11, 2023 by Maxel
nizkotucnytvaroh Posted February 11, 2023 Report Posted February 11, 2023 před 5 minutami, Maxel napsal: @nizkotucnytvaroh Fine dining U nás dnes taky hovězí, ale jako english roast. See you in 3hrs. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Díky! Už teď to vypadá libově, tak se těším na výsledek !
Maxel Posted February 11, 2023 Report Posted February 11, 2023 (edited) Jdem do finále. Sem na to zvědav, je tam demi glace s čokoládou a chilli, zbytek co jsem měl v mrazáku Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited February 11, 2023 by Maxel
Maxel Posted February 11, 2023 Report Posted February 11, 2023 (edited) Nakonec nebylo maso tak kvalitní, jak jsem myslel. Proto jsem bryskně změnil kurz, a z Anglie to vzal směr Francie. Každopádně ten demi glace s čokoládou a chilli tomu dal skvělou plnou chuť, ale ne vyloženě sladkou ani ostrou. Akorát. Se musim pochválit, za dlouho nejlepší majda, co sem spíchnul. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited February 11, 2023 by Maxel
krutor Posted February 11, 2023 Report Posted February 11, 2023 Pekne to mate hosi! Ja taky hovezi, ale tatarak. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Anton_ Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Otázka na místní špecialisty.. Když dělám třeba hovězí steak pomocí sous vide, tak mi pak zbyde v tom sáčku spoustu štávy z masa. Ideální na použití "deglazování" pánve, řekl by si člověk. Jenže vždy, když tam tuhle tekutinu naliju, tak to strašně zpění a udělají z toho takový cucky nechutný...pravděpodobně to bude mít, co dočinění s bílkovinama. Dá se to nějak obejít, abych to šťávu nemusel vylejvat do dřezu?
VS Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Ta sraženina vyplave a dá se jednoduše odstranit.
Maxel Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 (edited) Já to dycky vylejvam. Sice by se s tim dalo pracovat, ale nikdy jsem tomu dál nevěnoval pozornost. Jelikož steak poslední minutu přelejvam na pánvi máslem s česnekem a tymiánem, deglazování prakticky netřeba. Edited February 12, 2023 by Maxel
Bob Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Gulasek s knedlem Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Maxel Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Dneska taky česká klasika. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bohus76 Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Kluci neděláte někdo frgále? Zkrátka velký koláč okolo 30 cm, nejlépe makový,povidlový či meruňkový. Hoďte nějaké tipy,časem bych je rád zkusil.
Harwey Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Akurat dnes piekol J.Marsalek https://www.ceskatelevize.cz/porady/15179987928-buchty-po-ranu/222544160500003/
bohus76 Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Právě na to sem ráno čuměl,teda chytil jen konec .
honza71 Posted February 12, 2023 Report Posted February 12, 2023 Jsem po delsi dobe delal neco jineho nez rizecky v testicku s brkasi nebo bramboraky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Lynx12 Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Tak jsem vyzkoušel generálovo oblíbenou zelňačku... výborná (jen jsem oproti receptu přidal česnek a majoránku) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. https://www.toprecepty.cz/clanky/4384-zelnacka-na-hrad-eva-pavlova-prozradila-recept-na-oblibenou-polevku-generala-pavla-nechybi-v-ni-slanina-houby-ani-svestky/
Maxel Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Krůtí steaky na rozmarýnu, pečené grenaille a baby karotka, pepřovka s koňakem. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
nizkotucnytvaroh Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Maxel Posted February 26, 2023 Report Posted February 26, 2023 Grilované krůtí prso. Pečená červená řepa. Salát little gem. Feta. Piniové ořechy. Hořčičný dresink. Pažitka. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
nizkotucnytvaroh Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 Ze zbytků ke kávě, šátečky plněné tvarohem s citrónovou trávou, nějaké tropické nesmysly, skořice a perníkové koření. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now